Iedere jeugdige gamer heeft het ooit wel meegemaakt: tot een bepaalde tijd mag je aan de PlayStation zitten en dan moet je het huiswerk maken. Dat was ook zo bij een zestienjarige jongen die in de Verenigde Staten woont. De jongen uit de Verenigde Staten mocht niet meer aan de PlayStation zitten van zijn moeder en kreeg ruzie over dit probleem.

Helaas liep het uit tot een gevecht. De jongen werd zo kwaad dat hij een klauwhamer pakte en twintig keer insloeg op zijn moeder. Voor de meeste mensen is dat genoeg om te overlijden, maar deze moeder is gelukkig erg sterk en ze overleefde het.

Toen bedacht haar zoon dat het voor eeuwig klaar moest zijn met zijn moeder en probeerde de moeder levend te cremeren door haar in een oven te stoppen. Maar dat mislukte omdat de moeder te groot was voor de oven. Toen pakte de jongen een stoel en slaagde erin om zijn moeder te daarme te vermoorden. Om geen problemen te krijgen met de politie werd haar lichaam begraven in de achtertuin.

We zijn nu een paar maanden verder en de jongen heeft nu spijt van wat hij had gedaan.

“If I could, I would not do it again. I really miss my mom . . . she was the only person who cared for me.”

Het is nog onduidelijk wat er met de jongen gebeurt. Wel is bekend dat de jongen een stoornis had, maar dat mag duidelijk zijn.