Uitslag Official PSX-Sense Gran Turismo 5 Challenge – 16 februari

De tweede Official PSX-Sense Gran Turismo 5 Challenge plaatsgevonden op het circuit Côte d’Azur met de Renault Sport Clio Renault Sport V6 24V ’00. Er werden in totaal 30 rondes verreden zonder een verplichte pitstop, maar deze werden alsnog door iedereen gemaakt. Dit was nodig omdat je anders niet meer normaal kon rijden door de zware slijtage aan de banden. Helaas hebben er twee moeten afzeggen op het allerlaatste moment, konder er nog eens twee de lobby niet betreden en zijn er drie gediskwalificeerd vanwege het niet uitrijden van de race. Deze zijn allen dan ook niet opgenomen in de uitslag. Hieronder kan je het verslag en de uitslag lezen van de tweede Official PSX-Sense Gran Turismo 5 Challenge.

De Deelnemers:

 • Wouter1980/Wouterv1980
 • Woofer/Woofer-8
 • xENDYMiiONx/xEndymi0nx
 • DaRoeler/DaRoeler
 • Olli/Olli-76
 • distefano/discobarleuven
 • frederick/frederick1331991
 • jaqb/jaqb

De Race:

Na een hectische start in de straten van Monaco waar het enorm druk was in de eerste paar bochten, was het duidelijk wie de snelste was. Frederick en Jacb gingen aan de leiding met daarachter DaRoeler, Wouter1980, WoofeR en Olli. Deze vier mannen waren druk in gevecht en Wouter1980 nam als zesde opeens brutaal de derde plek over.

Tegen het einde van de race maakte de nummer twee Jaqb een kostbare fout, waardoor Frederick geen druk meer voelde en als winnaar bekroond werd. Zelfs konden Wouter1980 en Olli nog over Jaqb heen, dus werd laatstgenoemde vierde. De coureurs achter de eerste vier konden met gemak de race uitreden en kregen het respect van de aanwezige fans. DiStefano, xENYMiiONx, DaRoeler en WoofeR kunnen de steun van de fans volgende challenge weer verwachten en hopelijk zullen er de volgende keer minder brokstukken van de auto’s afvallen.

De Uitslag:

De Actiefoto’s:


Wederom weer met dank aan Wouter1980 voor de foto’s.

Boxshot Gran Turismo 5

Gran Turismo 5

Releasedatum:
24-11-2010
Genre:
Racen
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:

9 reacties

 1.    261 XP
  marcovk's avatar

  Damn it, ik 10 keer proberen die lobby in te komen, lukt het niet want het netwerk van mij is niet compatible met de lobby-eigenaar =/ En dan heb je voor meer dan 200.000 Cr je auto getuned en alles , ik ben echt zo pissed, jullie konden er niks aan doen maar mijn internetverbinding heeft altijd wel iets :@

 2.    879 XP
  WoofeR's avatar

  @marcovk: Ja dat snappen we. Dat vinden we niet leuk, maar we gaan volgende challenge even kijken of we het anders kunnen doen!

 3.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  Gratz!

 4. Anoniem -   
  Galaick – Niet ingelogt's avatar

  damnit! De enige reden waarom ik hem gewoon niet KON uitrijden was dat ik klotebanden had… Comfort-Zacht op zon circuit is niet te doen

 5.    1569 XP
  Wouter1980's avatar

  @Galaick – Niet ingelogt: is jammer dat je er voortijdig bent uitgegaan, ook al rijdt het niet zo goed met comfort zacht banden, het mooiste is natuurlijk als iedereen gewoon de race uitrijdt ook al lig je een ronde achter.
  maar volgende keer beter!

  OT: weer een mooi verslagje WoofeR, super gedaan weer xD
  Volgende challenge komt vanavond online op het forum, ik hoop weer op veel deelnemers (die er niet voor het einde van de race mee stoppen 🙂 )

 6.    344 XP
  Galaick's avatar

  @Wouter1980: jah, als ik 1 ronde achterlag ok, maar ik lag na 5 laps van mijzelf al 2 rondjes achter… dat haalt de plezier er een beetje uit!
  En sorry nog voor dat spookrijden! Ik had niet verwacht dat het een schrik-effect zou hebben, meer een LOL-WTF effect, aangezien ik toch doorzichtig was…

 7.    542 XP
  xENDYMiiONx's avatar

  jammer dat ik pas op het einde veel beter ging rijden 🙁
  maar desondanks was het weer een leuke challenge ! 🙂
  volgende week zker weer aanwezig 😀

 8.    486 XP
  distefano's avatar

  hier ook volgende week weer zeker aanwezig , ondanks de uitslag vond ik het plezant 😀 (lees : leuk)

 9.    515 XP
  patrickvanloosbroek's avatar

  ik had het zelfde probleem als marcovk

Update 2.16 voor GT5 komt uit op 31 mei, is de allerlaatste patch
Sony haalt Gran Turismo 5 DLC op 30 april offline
Sony trekt de stekker uit servers Gran Turismo 5 en Resistance 1 t/m 3
Meer dan 100.000 man speelt nog dagelijks Gran Turismo 5