http://www.psx-sense.nl/plaatjes_2011/img_4d5c4adc8da6b.jpg

Mensen die met hun PlayStation Network-account ingelogd hebben op hun gehackte PlayStation 3 zullen een mailtje ontvangen van Sony, sommige hebben hem zelfs al binnen. De mail verzoekt gebruikers vriendelijk eventueel geïnstalleerd ongeautoriseerd software van hun PlayStation 3 te verwijderen, gebeurd dit niet wordt toegang tot het PlayStation 3 systeem i.c.m. PlayStation Network ontzegd.

Belangrijk: Toegang tot de PlayStation(R)Network en toegang tot Qriocity(TM) Services bericht

Illegale apparaten voor het PlayStation(R)3 systeem werden recentelijk gepubliceerd door hackers voor het PlayStation(R)3 systeem. Met deze apparaten is het mogelijk om gebruik te maken van ongeautoriseerde of softwarepiraterij.

Gebruik van zulke apparaten is in strijd met de “Licentieovereenkomst van het PlayStation(R)3 Systeem” en de “Gebruikersvoorwaarden” van de PlayStation(R)Network/Qriocity(TM) en hun gedragscode. Daarbovenop is het kopiëren of spelen van illegale software (piraterij) is in strijd met de Internationale Auteursrechten.

Een apparaat dat beveiligingsoftware ontwijkt en/of ongeautoriseerde of illegale software is momenteel aanwezig in jouw PlayStation(R)3 systeem.

Gelieve onmiddellijk te stoppen met het gebruik van apparaten die beveiligingsoftware ontwijken en verwijder alle ongeautoriseerde of gekopieerde software van je PlayStation(R)3 systeem.

Het nalaten hiervan zal de beëindiging van toegang tot het PlayStation(R)Network en toegang tot de Qriocity(TM) op je PlayStation (R)3 systeem betekenen.