Operation Flashpoint: Red River krijgt een release datum

Zonet heeft Codemasters de release datum aangekondigd voor het nieuwste deel in de Operation Flashpoint serie, genaamd Operation Flashpoint: Red River. De game zal als eerste verschijnen in Europa, namelijk op 21 april. Amerika zal dan nog een kleine week geduld moeten hebben, bij hun verschijnt de game pas op 26 april.

Volgens Codemasters zal Operation Flashpoint: Red River maar liefst 10 gigantische missies zal bevatten in de campaign, die dan ook nog eens in een vier speler coop mode kunnen gespeeld worden. Tevens zal de game ook een Fireteam Engagements mode bevatten die je ook met een vriend kan spelen. De ene persoon moet namelijk heel wat waves van vijanden proberen te overleven terwijl de andere speler met een helikopter jou en nog andere mariniers moet proberen te redden onder hevige vuurgevechten.

Tevens kan je hieronder ook nog een nieuwe trailer bekijken van Operation Flashpoint: Red River. Hierin verteld auto-rifleman Ryan Balletto over zijn verhalen, in deze trailer zijn ook nog eens heel wat nieuwe beelden te zien uit de game.

Boxshot Operation Flashpoint: Red River

Operation Flashpoint: Red River

Releasedatum:
21-04-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
Codemasters
Ontwikkelaar:
Operation Flashpoint: Red River krijgt eerste DLC
Gepubliceerd op 6 jun, 2011 om 12:41
Review: Operation Flashpoint: Red River
Gepubliceerd op 13 mei, 2011 om 17:50
Operation Flashpoint: Red River komt met een launch trailer
Gepubliceerd op 21 apr, 2011 om 14:54
Operation Flashpoint: Red River komt met een co-op multiplayer trailer
Gepubliceerd op 11 apr, 2011 om 21:49
 1.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  De eerst deel vond ik geen zak aan! Maar wel^^ realliste gedaan 1 shot dood haha

 2.    844 XP
  thom430's avatar

  Ik hoop maar dat hij deze keer realistischer is, en dat de Draw-distance hoog genoeg is zodat je een M82 Barret ook echt kan gebruiken op afstanden waar die voor bedoeld was, 1km+ afstanden snipen zou heel bruut zijn.

 3.    1745 XP
  NL-3rR0r-NL's avatar

  And anotherone for the collection. :D:D:D