Zonet heeft Codemasters de release datum aangekondigd voor het nieuwste deel in de Operation Flashpoint serie, genaamd Operation Flashpoint: Red River. De game zal als eerste verschijnen in Europa, namelijk op 21 april. Amerika zal dan nog een kleine week geduld moeten hebben, bij hun verschijnt de game pas op 26 april.

Volgens Codemasters zal Operation Flashpoint: Red River maar liefst 10 gigantische missies zal bevatten in de campaign, die dan ook nog eens in een vier speler coop mode kunnen gespeeld worden. Tevens zal de game ook een Fireteam Engagements mode bevatten die je ook met een vriend kan spelen. De ene persoon moet namelijk heel wat waves van vijanden proberen te overleven terwijl de andere speler met een helikopter jou en nog andere mariniers moet proberen te redden onder hevige vuurgevechten.

Tevens kan je hieronder ook nog een nieuwe trailer bekijken van Operation Flashpoint: Red River. Hierin verteld auto-rifleman Ryan Balletto over zijn verhalen, in deze trailer zijn ook nog eens heel wat nieuwe beelden te zien uit de game.