Vorige week konden we jullie nog vertellen dat Blizzard misschien toch wel aan het overwegen is om Diablo III naar de consoles te porten. Hoewel ze hier nog wat over aan het twijfelen waren, ziet het er naar uit dat deze week misschien wel eens de definitieve beslissing is gevallen.

Blizzard is namelijk op zoek naar een Senior Producer voor de console versie van Diablo III. Er is namelijk op de Amerikaanse jobsite, Gamasutra, een zoekertje geplaatst door Blizzard voor de job als Senior Producer. Een van de belangrijkste eigenschappen die de persoon die wilt solliciteren moet hebben is dat hij/zij al minimum vier jaar ervaring heeft in de video game industrie, en dat hij/zij al minstens één AAA-titel voor de console als senior producer heeft afgeleverd.

Dit wil dus in ieder geval zeggen dat Blizzard druk bezig is om Diablo III naar de consoles te porten. Wanneer Diablo III zal verschijnen is momenteel nog niet bekend, want zoals Blizzard altijd zegt: “De game zal pas een release datum krijgen wanner hij echt af is.”