Twitter stroomde gisteren letterlijk over door alle positieve reacties op de nieuwe fantastische trailer van Dead Island. Er ontbrak alleen informatie over een eventuele PlayStation 3 versie. Gelukkig heeft ontwikkelaar Techland inmiddels bevestigd dat Dead Island ook naar de PlayStation 3 komt.

Dead Island is al een hele tijd in ontwikkeling, zover wij weten al sinds 2007. Ruim vier jaar later krijgen we eindelijk weer  eens nieuwe informatie en beelden te zien. In Dead Island ben je op een heerlijk warm eiland, totdat er hordes zombies achter je aanzitten. De enige manier om te overleven is door terug te vechten. Op het eiland zijn er weinig wapens, je moet dus veel voorwerpen gebruiken om de zombies op een gruwelijke manier te slopen. In de game kun je op het eiland vrij rondlopen, je bent dus niet gebonden aan een vaste route.

Bekijk hieronder de nieuwe Dead Island trailer, waar overigens veel ontwikkelaars een voorbeeld aan moeten nemen! Dead Island zal dit jaar in de schappen verschijnen.