Vandaag is op de Europese blog van Sony PlayStation bekend gemaakt dat we ons aan meerdere special editions mogen verwachten voor inFamous 2. Tevens heeft de Amerikaanse PlayStation Blog dan eindelijk de releasedatum vrijgegeven, voor wanneer de Amerikanen aan de slag kunnen met inFamous 2.

Vandaag is op de Europese blog van Sony PlayStation bekend gemaakt dat er een special edition zal gaan verschijnen en een hero edition. De gewone special edition zal buiten de extra content (welke je hieronder terugvind) ook nog eens een verharde 3D cover bevatten. Op deze cover wordt cole afgebeeld met een goed karma en een slecht karma. De hero edition zal een replica bevatten van Cole’s sling bag en zal een mooie figurine van Cole bevatten. Iets wat bij sommigen misschien direct gaat opvallen is dat op de sling bag het teken van Sly Cooper staat afgebeeld, misschien een mogelijke hint naar een nieuw deel in de Sly Cooper serie? Tevens zal er in de hero edition, net al in de Killzone 3 Helghast Edition, een super voucher aanwezig zijn. Wat deze super voucher inhoud vind je hieronder terug. Natuurlijk verschijnt er ook een gewone editie, zonder enige extra’s. Deze prachtige boxart kan je hieronder ook terugvinden.

De exclusieve DLC die aanwezig zal zijn bij de special edition is:

* Electrocution Grenade limited edition power
* Original Cole skin
* ‘Golden Amp’

De exclusieve DLC die de super voucher gaat bevatten (welke bij de hero edition zal zitten) is:

* Replica of Cole’s sling bag
* Super voucher containing exclusive in-game items
* inFamous 1 Cole Skin
* Kessler Skin
* 24K Gold Amp
* Electrocution Grenade
* Lightning Hooke
* Collector’s Edition Soundtrack
* Cole figurine
* Limited edition comic book

Tevens is er ook de Amerikaanse releasedatum bekend gemaakt voor inFamous 2 welke 7 juni is. Voorlopig is er nog steeds geen Europese datum aangekondigd, maar deze zal vast en zeker ook wel rond de tijd van de Amerikaanse release zijn. Tevens is er ook bekend gemaakt dat we ons op 24 februari aan veel informatie mogen verwachten over inFamous 2, we zijn benieuwd.