Het is weer zondag en dat betekent maar één ding, het is weer tijd voor een nieuwe budgetzondag. Net zoals altijd hebben we drie leuke games voor je opgezocht die verkrijgbaar zijn voor een redelijke prijs. Ditmaal hebben we de games Create, Borderlands en H.A.W.X. 2 voor je.

Create

Create is een puzzelgame waarbij je zelf puzzels mag verzinnen of extra uitdagingen aan bestaande puzzels kunt toevoegen. Create stelt je inlevingsvermogen en creativiteit tot het uiterste op de proef! Bovendien kan Create op de PlayStation 3 volledig met de PlayStation Move worden gespeeld!

Create is gericht op het gehele gezin. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je coole omgevingen maakt met gebruikersvriendelijke hulpmiddelen. Animeer objecten, texturen en ontwerpen die je level tot leven brengen!In Create betreed je een wereld waarin spelen centraal staat. Speel nieuwe hulpmiddelen, objecten, leuke uitdagingen en nog veel meer vrij. Bouw een unieke wereld en voeg er vervolgens dieren, robots of zelfs dinosauriërs aan toe! Create is leuk voor zowel meisjes als jongens!

Prijs: €13,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Borderlands

Borderlands speelt zich af op Pandora, een gigantische planeet waar kolonisten geland zijn met hun schepen. Die schepen zijn een soort stadjes geworden, waarvan er zeven zijn op de planeet. Pandora is een typisch grensgebied in de ruimte. Het is gevaarlijk, ligt in een uithoek en overal struinen smerige wezens rond die maar aan één ding denken: eten. Als je dus geen goede reden hebt om het gebied te bezoeken, dan kun je dat maar beter niet doen.

Dat heeft nog een extra reden. De planeet Pandora is namelijk zo groot dat de seizoenen daar erg lang duren. Daar stonden de kolonisten toen ze op de planeet landden niet bij stil. Als de game echter begint, wordt het lente en dat betekent dus dat er enkele monsters opstaan uit hun winterslaap. De kolonisten worden daardoor ineens geconfronteerd met nieuwe levensvormen die ze nooit eerder hebben gezien.

Prijs: €14,39
Verzendkosten: €3,49
Link: Gameplay.co.uk
PayPal: Nee
Goedkoopste plek met PayPal: MyMemory.co.uk €16,74

Tom Clancy’s H.A.W.X. 2

In H.A.W.X. 2 ben je onderdeel van een elitegroep piloten die het land moeten verdedigen. Gelukkig krijg je bij de verschillende missies beschikking over verschillende goed uitgeruste vliegtuigen. Deze vliegmonsters zijn niet alleen heel snel maar hebben aan de nodige vuurkracht aan boord. Tijdens je vele vluchten bezoek je uiteenlopende locaties zoals Moskou, de Perzische Golf en de Indische Oceaan.

Prijs: €11,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja