Diverse webwinkels verlagen prijs PS3, algemene prijsdaling op komst?

De PlayStation 3 heeft op dit moment de Xbox 360 nog steeds niet ingehaald, maar sinds de daling naar € 300,- zijn de verkopen sterk toegenomen. Er zijn op dit moment tekenen dat er weer een prijsdaling aan zit te komen, diverse internationale webwinkels hebben namelijk plotseling de prijzen van de PS3 slim met ongeveer 20% laten dalen.

Zo verkoopt Amazon Groot-Brittannië de PlayStation 3 plotseling voor omgerekend € 250,- en ook retailer Tesco, ook uit Groot-Brittannië, vraagt ongeveer die prijs. Het is natuurlijk mogelijk dat de daling van Tesco een reactie is op de daling Amazon, maar 50 pond korting is best wel uitzonderlijk.

Niet alleen in Groot-Brittannië zien we de prijs dalen: in Amerika betaal je op dit moment evenveel geld voor de Killzone 3 + PS3 Slim bundel als dat je alleen de PS3 Slim zou kopen. Dit kan natuurlijk ook toeval zijn, maar veel wijst erop dat Sony binnenkort komt met een prijsdaling van 50 euro/dollar in alle landen.

 1.    533 XP
  fazzel100's avatar

  ik wil juist dat ps3 beetje duur blijft.. heel veel gamers hebben een xbox omdat hij zo goedkoop is!, dus nu ga je xbox volk krijgen, maarja wel leuk voor de mensen die een ps3 willen kopen 🙂

 2.    82 XP
  CrookedFing3rs's avatar

  Leuk voor als hij stuk raakt… Garantie is way over due bij mij =)

 3.    508 XP
  NightHawk's avatar

  @fazzel100: ksnap het niet

 4.    219 XP
  wimb00's avatar

  Verdienen ze er nog wat aan voordat de ps3 dood gaat aan hacks?

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  Dus de NGP gaat duurder zijn dan zijn grote broer.. oke..

 6.    1919 XP
  ddvos's avatar

  @Myx:

  Als hij net zo krachtig wordt als de ps3 is dat niet zo raar. Want dat ding is een heel stuk kleiner dan de ps3