Ben jij of ken je iemand die in verwachting is en is de kans groot dat de bevalling plaats vindt op 11-11-11? Dan heb je groot geluk, want voor de promotie van het spel The Elders Scrolls V: Skyrim heeft Bethesda een leuke cadeau voor je. Maar dan moet je wel aan een belangrijke voorwaarde voldoen.

De makers van The Elders Scrolls V: Skyrim hebben voor de gein een bericht geplaatst op hun site dat als er een kind geboren op 11-11-11, er een cadeautje klaar ligt voor de ouders. De enige voorwaarde die er is, is dat je het kind ‘Dovahkiin’ moet gaan noemen. Wat de prijs is voor de ouders, is niet bekend.

Dovahkiin is een naam dat komt uit de Draken alfabet uit The Elders Scrolls wereld. In het Engels betekent de naam: Dragonborn. Dit alfabet lijkt heel belangerijk te worden in de nieuwe game van Bethesda, want het wordt vaak gebruikt in trailers en gamemagazine’s om de game te promoten.

Bij deze prijs wil Bethesda erbij zeggen dat zij niet verantwoordelijk zijn voor de consequenties voor het kind. Nu maar hopen of iemand echt deze prijs gaat winnen.