Resident Evil 6 tijdelijk exclusief voor PlayStation 3?

Als we onze collega’s van Everything HQ mogen geloven zal de volgende Resident Evil game, deel zes ondertussen, tijdelijk een PlayStation 3 exclusive worden. Hoewel Resident Evil 6 officieel nog niet is aangekondigd zou er een contract zijn gesloten tussen Sony en Capcom, waardoor Resident Evil 6 ongeveer zes maanden tot een jaar exclusief op de PS3 komt.

Na deze periode zou de game dus ook naar de Xbox 360 en PC kunnen komen. Everything HQ meldt tevens dat Sony een vergoeding zou hebben gegeven om deze exclusieve deal mogelijk te maken. Het blijft echter de vraag of alles definitief doorgaat, want Sony en Capcom zouden momenteel nog gesprekken voeren over de deal. Zal dit dan straks de klapper van de E3 2011 gaan worden?

Given the great success that supposed for us Resident Evil 5, we want that Resident Evil 6 leaves as rapidly as possible to the market. In fact, you will shortly have the news of Capcom about this…

14 reacties

 1.    169 XP
  nWo_xPsyKo-'s avatar

  nice voor de ps3 users

 2.    177 XP
  ideklein17's avatar

  YES!
  Niet omdat dit een tijdelijke exclusive word.
  maar YES omdat RE6 er aan KOMT!

 3.    689 XP
  Esromeron's avatar

  Liever goed de tijd nemen en deel 5 overtreffen dan zo snel mogelijk met een versie komen die half af is.

 4. Anoniem -   
  GASTZONDERIP's avatar

  “as rapidly as possible”… f*ck dat! Neem lekker de tijd en kom met een kant en klaar product. Fok die deadlines, die nekken tegenwoordig zoveel games. Ohh en nog wat, fok ook die schandalig dure dlc’s, ik schaf die shit niet meer aan, zouden meer mensen moeten doen, wie weet halveren die schurken de prijs dan.
  ajus!

 5.    82 XP
  CrookedFing3rs's avatar

  R6…. make it happen soon guys…

 6.    6677 XP
  Myx's avatar

  Vind het maar nutteloos..

 7.    425 XP
  jamez's avatar

  @Esromeron:

  +1

 8.    844 XP
  thom430's avatar

  Nee, ga alstublieft niet die zielige Microshit trucjes uithalen Sony, het kost M$ naar schatting zo’n 90 miljoen dollar met al die tijdelijke exclusieve games/ DLC, daar kan je een fucking GTA/RDR van maken met zo’n budget…..

 9.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  @thom430:
  Uh, GTA IV/RDR zijn met een budget van 300 miljoen gemaakt 😉

  Anyway, RE zuigt imo. Ook al zou ik het geweldig vinden, wat zou een tijdelijke exclusive nou boeien?

 10. Anoniem -   
  camping's avatar

  mensen snappen het niet he… Als hij ps3 exclusief word gaan ze pas echt de kracht uit de ps3 halen en is het niet zo’n rip off van de xbox 360 versie die niet eens smooth loopt.

 11.    344 XP
  Galaick's avatar

  als er maar geen verhaal in zit 😛 IIG geen doorlopend verhaal van de vorige delen, want die heb ik niet gespeel…

 12.    4556 XP
  ps3dennis's avatar

  Aaaaaaaaa geweldig resident evil 6..!! “tenminste” als ze deze voortboduren op deel 0,1,2,3 en of code: Veronica.

 13.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik kan niet wachten

 14. Anoniem -   
  the-k_013's avatar

  ik vind dat capcom n turnback moet gaan maken want deel 4 en 5 waren gewoon kut deel 5 is alleen leuk als je campaign online doet maar ze moeten deel 6 weer gaan maken zoals 1,2,3 en veronica X het moet avontuurlijk schrikwekkend puzzelig langdurig (minstens 24uur) en moeilijker gaan maken net als 1,2,3 en veronica X want had deel 4 en 5 binnen no time uitgespeeld en dat was gwn kut net als de films is resident evil door deel 4 en 5 verneukt want die (zombies) zijn GEEN FACKING ZOMBIES kom op als je een gameontwikkelaar bent moet je da onderhand tog zelf begrijpen en luister eens n x naar mensen wat die willen want ik weet zeker dat resident evil lief hebbers het met me eens zijn als capcom het op mijn manier doet weet ik zeker dat ze deel 6 10x beter verkopen dan deel 4 en 5 bijelkaar en de mensen die het met me eens zijn drop hieronder dan gewoon je reactie en de haters moeten deze pagina niet een aanklikken blij dat ik dit een keer kwijt kon want zat hier een tijd mee ik wist niet zeker of er een deel 6 voor de ps3 zou komen wil je me als vriend op de ps3 @ dan gewoon: the-k_013 heel erg bedankt en hoop hier veel reacties op te krijgen:d