Duitse politie doet inval bij PS3-hacker

Sony is weer op oorlogspad, ditmaal was PS3-hacker graf_chokolo de pineut, vanochtend vroeg deed de Duitse politie een inval bij de hacker en ze kwamen niet voor een bakje koffie. Ze kwamen namelijk voor het in beslag nemen van de beste man zijn PC’s wat dus ook werd gedaan. De hacker heeft onder andere gedreigd enkele keys te leaken als Sony door blijft gaan met het oppakken van hackers en wanneer Sony achter hem aan zal gaan, zou hij ook al zijn werk online zetten. Dit is dan ook gebeurd, vlak na de inval kroop de man achter een computer en zette hij de hypervisor dump en enkele keys online. In het hackerwerledje is het dus weer oorlog, de hacker werkte onder andere aan het terugbrengen van OtherOS en een Google-search op zijn naam doet veel resultaten naar boven poppen. Het is dus maar weer afwachten wat het vrijmaken van zijn werk teweeg gaat brengen.

 1.    276 XP
  ClankStar's avatar

  Hmm, dat is wel weer een klap voor sony. Hij is zijn spullen kwijt, maar of Sony hier iets aan heeft nu toch zijn werk op internet staat.

 2.    116 XP
  OptimusPrimeNL's avatar

  goed wat Sony doet, maar dan moeten ze wel uitkijken dat er niet meer op internet komt, zoals hier is gebeurd!

  de beste oplossing is: opknopen, als je er 1 doet druipt de rest van zelf af. hier moet gewoon een wet op komen dat dit niet mag en houd je je daar niet aan, gevangenisstraf!

 3.    253 XP
  Xenopredator's avatar

  @OptimusPrimeNL: Nee idd, want zo blijft het een beetje een kat en muis spelletje!

 4. Anoniem -   
  raro's avatar

  mooie dat hij dat gedaan heeft, sony heeft nu een reden bij voor de rechter.
  straks moet hij misschien een paar jaartjes langer in de gevangenis door deze actie :).
  en die codes zouden sowieso wel online komen , beter nu dan straks toch??

  laat het sl**hten beginnen!!!

 5.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  @raro: Voor een ps3tje hacken kom op zeg. Ze mogen alleen een boete betalen en hun shit in beslag laten nemen.

 6.    244 XP
  oOMorfieusOo's avatar

  Ik snap nog steeds niet dat ze niet eerst de stroom eraf halen en dan pas de inval doen, dat voorkomt toch een heleboel problemen lijkt mij x’D

 7.    283 XP
  Alycan's avatar

  @OptimusPrimeNL: Inderdaad je mag niet bepalen wat je met je eigen spullen doet!

  De hackers moeten nu wel doorgaan. Ben op dit moment zelf bezig met alle files betreft het hacken van de PS3 te downloaden.

  Fuck $ony imperialist bastards.

 8. Anoniem -   
  ….'s avatar

  gevaarlijke boy met z’n keys.

 9.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ben wel blij dat sony nu iig wat doet en niet zoals bij de psp maar afwacht.

 10. Anoniem -   
  Abel's avatar

  @Alycan: Veel mensen schijnen te vergeten dat zonder Sony er niets te hacken valt…

 11.    219 XP
  SuperDre's avatar

  Uhm.. vraag me uberhaupt af hoe sterk Sony staat dat ze de inval hebben kunnen laten doen. Ben blij dat de informatie publiekelijk is gemaakt want wat Sony ons gewoon geflikt heeft is IMHO not done.. Het gebruik van CFW’s om illegale games te spelen is IMHO ook not done, maar pak dan degene aan die de illegale games spelen niet degene die de CFW’s gebruiken voor Homebrew en de functionaliteiten terug te krijgen die ze hadden toen ze de console voor veel geld kochten..

 12. Anoniem -   
  henky's avatar

  Ik vind deze website onderhand wel een beetje trekjes krijgen van de zo beruchte internet censuur in china.

  We mogen geen hacksites bezoeken of links plaatsen, maar ondertussen halen de mods hier wel hun informatie af van deze betreffende hacksites en plaatsen alleen het nieuws wat ze hun website bezoekers willen laten lezen.

  Dit alles met nogal een erg uitgesproken mening, zonder de bezoekers zelf hun mening te laten trekken (bijv door homebrew en linux developers onder de zelfde noemer te plaatsen als de cheaters door middel van hacks van bijv COD)

  Deze informatie betreffende chokolo inclusief de inval foto is zo’n beetje rechtstreeks gekopieerd van www.ma****sole.com

  Ik wil er overigens wel aan toevoegen dat ik hier graag het nieuws lees, vooral omdat dit met engelse websites inbegrepen toch wel de website is met de meeste informatie over ps3 games.

  Maar laten we alstublieft geen eenzijdige propaganda site worden?

 13. Anoniem -   
  put's avatar

  @Alycan: gij zijt nog ene die het abnormaal vindt dat een bedrijf zijn product verdedigd. En waarom alweer dat dollarteken, wat is daar de bedoeling van ? Hackers en de gebruikers van hun prudukten zijn kankers die uitgeroeid dienen te worden.

 14.    384 XP
  Boydaamans's avatar

  @henky
  Dit is niet de inval foto
  in duitsland is het polizei en geen police 😉

 15. Anoniem -   
  henky's avatar

  Dat snap ik, ik bedoel ook dat deze police foto dus ook op www.ma****sole.com staat inclusief dit bericht! 😉