Unboxing video van de PlayStation Move Sharpshooter

http://www.psx-sense.nl/plaatjes_2011/img_4d65313fb56ab.jpg

De PlayStation Move Sharpshooter is een nieuwe accessoire van Sony voor de PlayStation Move die je Move om moet toveren in een geweer. Deze accessoire is natuurlijk uitermate geschikt voor het deze week uitkomende Killzone 3, die ook PlayStation Move ondersteuning biedt. Iemand op Youtube heeft de Sharpshooter en besloot een unboxing video voor ons te maken, deze video vind je hieronder.

 1. Anoniem -   
  Denniskuhh's avatar

  waarom zn kutkleur? ik wil m zwart

 2.    844 XP
  thom430's avatar

  @Denniskuhh:
  Dan spuit je hem toch lekker over?

 3.    665 XP
  SaykOdelik's avatar

  @Denniskuhh: Ze mogen hem niet zwart maken dan lijkt het te echt! Kon je ook wel bedenken toch 😉

 4.    561 XP
  Heavenly Gun's avatar

  jaaa dat legde die gast uit in het filmpje

 5.    163 XP
  madcat's avatar

  Leuk, maar waar kun je dit ding in godsnaam kopen?

 6.    109 XP
  MasterKratos's avatar

  @ madcat: Wel foregames.nl (binnenkort wel meerdere zaken) heeft het in hun assortiment opgenomen.
  Niet als Sony PS Move Sharpshooter maar als Sony PS Move Advanced Gun Peripheral voor 50 euro (wat ik belachelijk duur vind voor een attachement).

 7.    253 XP
  Xenopredator's avatar

  50 eu…woo..nee dat vind ik wel erg veel voor zo’n ding..
  maar hij ziet er wel leuk uit!

 8. Anoniem -   
  chinees's avatar

  ik vind het raar dat in amerika op amazone.com wel heel goedkoop kan krijgen daar is het 39.99 dollar omgerekent is dat 28.75 euro!!

 9. Anoniem -   
  Galbak's avatar

  Ik heb hem na lang wachten bij game mania gekocht. De versie die ik heb is rood met een witte ‘pump-action grip’ (je kan herladen als een shotgun) en die uitschuifbare steun die je tegen je schouder houdt is ook wit. Verder is alles hetzelfde. Op de doos staat gewoon groot Playstation Move sharp shooter.

  Ik zag later pas de gun uit dit filmpje en ik heb geen flauw idee of er nog meer kleuren zijn. Ik heb in ieder geval een Europese versie. Die stickers uit het filmpje zaten er niet bij, maar die zou ik toch weg gepleurd hebben.

  Verder vind ik het wel een vette manier om te gamen. Het kost wel behoorlijk wat tijd om hem goed te kalibreren en in te stellen, maar als je de juiste instellingen (heel persoonlijk) hebt gevonden werkt het perfect. Hou er wel rekening mee dat hij behoorlijk zwaar is en je wel je arm voelt na een paar uur knallen, maar het voelt wel veel stoerder dan een controller natuurlijk. In Afghanistan lopen die militairen ook niet te zeiken over een lamme arm na een schietpartij.

  Op fora hoor je een hoop gejank dat die gun niet werkt en allemaal rare verhalen over slechte besturing, maar die gasten hebben de Move controllers er in geplugd en niet de moeite genomen om alles rustig in te stellen en waarschijnlijk het IQ van een aardappel. Als je online wilt spelen raad ik wel de controller aan, maar de sharp shooter geeft je wel een betere beleving van het spel.