Eerste Killzone 3 DLC aangekondigd + Trailer

Vanaf vandaag ligt eindelijk de langverwachte Killzone 3 in de winkelrekken. Nu komt Guerilla Games met de aankondiging voor de eerste DLC genaamd Steel Rain.

Zonet heeft Guerilla Games aangekondigd dat dat er binnenkort een eerste multiplayer DLC zal verschijnen voor Killzone 3 genaamd, Steel Rain. Dit DLC zal maar liefst twee nieuwe multiplayer maps bevatten genaamd Junkyard en Stahl Arms. Guerilla Games heeft tevens ook een eerste trailer online gezet die zich focust op de map Junkyard. In deze map zal het voornamelijk een strijd zijn tussen de verschillende vehicles namelijk de Exoskeletons en de Jetpacks. Tevens gaf Guerilla Games ook al een korte uitleg over beide nieuwe multiplayer maps.

MP-09 JUNKYARD
Game Type: Guerrilla Warfare (16 players)
Description:
The junkyards of Helghan are a wasteland to some, but a valuable resource to others. In the main junk processing facility of Helghan, ISA and Helghast Forces are clashing in an attempt to salvage vehicles and supplies for their war effort. Jetpacks are the key to taking the high ground, but the huge Exoskeletons can quickly turn the tide of the battle on the ground.

MP-10 STAHL ARMS
Game Type: Warzone (24 Players)
Description:
As the Helghast write a new and appalling chapter on humanoid experimentation, beleaguered ISA Forces mount a desperate attack on the notorious Stahl Arms research facility, where they hope to free ISA soldiers who have been taken captive. Stahl’s Helghast forces will stop at nothing to ensure that the ISA attack fails, even if it means exterminating the very prisoners they need for their weapons research.

Hieronder kan je alvast de eerste trailer samen met enkele screenshots bekijken. De tweede map Stahl Arms zal pas volgende week uit de doeken worden gedaan in een nieuwe trailer.

Killzone 3 ligt vanaf vandaag eindelijk in de winkelrekken.

9 reacties

 1.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  Nice! 😀 Kopen

 2.    280 XP
  DarkChaos's avatar

  Dit menen ze niet! Het spel ligt in de winkel en meteen al DLC aankondigen, net zoals EA van zich zelf vond UITMELKEN! Gelukkig zijn er nog bedrijven als Valve die gewoon hun spellen blijven supporten met gratis content!

 3.    292 XP
  Jasper611's avatar

  Jah ik vind het ook wel vet dat ze DLC uitbrengen, maar het is eigenlijk inderdaad een beetje smerig dat ze deze dan ook echt vandaag aankondigingen ze hadden ze er even goed kunnen insteken… nu gaan we weer waarschijnlijk +-5euro voor mogen gaan neertellen…

 4.    344 XP
  Galaick's avatar

  beetje snel hmm??
  Ik hoop niet dat het te prijzig is, het liefst gewoon gratis zoals DICE deed bij BC2…

 5.    1935 XP
  elazzja's avatar

  Ik hoop gratis. Als dat niet is dan gratis voor mensen met een guerilla voucher. Als dat het niet is dan niet meer dan 3.50 wat ik acceptabel vind. Maar is het niet beter om direct 5 maps te maken en tegelijk uit te brengen dan telkens 2.

 6.    3455 XP
  jimke1's avatar

  Ik heb net killzone 3 uitgespeeld en moet zegen het is een super game .
  alleen zijn er wat fouten in die ze echt zo rap mogelijk moeten verhelpen
  plus hebben de makers geen les geleerd met de eindbaas van de killzone2
  die was op een bepaalt niveu niet te verslagen wel dit krijgen wij weer in killzone3 veel te veel overdreven daarom is deze game alleen maar goed om online te spelen vind ik persoonlijk HEEEEL JAMMER

 7.    1935 XP
  elazzja's avatar

  @jimke1: Ik heb de eindbaas van KZ2 in elite na 3-4 uur verslagen dus het kan wel. Alleen waren de chepoints na 3-4 waves wat irritant was als je net in de laatste dood ging. KZ3 heb ik nog niet uitgespeeld maar die moet ik ook op elite halen. (eerst wel normaal doen)

 8.    3455 XP
  jimke1's avatar

  elazzja wel dit bedoel ik ik vind daar geen nut van dat je bij de eind baas meer dan 3 a 4 uur nodig heb om hem te verslaan de meeste mensen gaan dan de fun van de game er van verliezen .
  In de derde met de eind baas vind ik persoonlijk dat de controlle van het geen dat je moet doe totaal niet klopt dit maakt het nog extra moeilijk meer ga ik niet zegen je moet he nog eens uitspelen 🙂

 9. crew Management -    4808 XP
  M4GN3T's avatar

  Nu alweer DLC..sjonge jonge