http://www.psx-sense.nl/plaatjes_2011/img_4d650f5432b07.jpg

Een paar dagen geleden kon je lezen dat er geruchten de rondte deden voor een nieuwe Grand Theft Auto game. Het was alleen toen moeilijk te zeggen of het echt om een GTA spel ging, of om een ander spel zoals Duke Nukem Forever.

Rockstar Games heeft vandaag een paar nieuwe domeinnamen geregistreerd, wat lijkt alsof het gebruikt wordt voor een nieuwe GTA. Het zijn wat rare domeinnamen voor een spel, dus waarschijnlijk worden ze gebruikt als Easter Egg.

  • CashForDeadDreams.com
  • SixFigureTemps.com
  • StopPayingYourMortgage.net
  • HammersteinFaust.com
  • LifeInvader.com

Dit soort rare domeinnamen zijn ook gebruikt tijdens de aankondiging van onder andere GTA: Vice City, San Andreas en GTA IV. De sites worden dan gebruikt om een belangrijke bedrijf die in de echte wereld bestaat de parodieën, bijvoorbeeld de Burger King is in GTA: San Andreas en GTA IV gebruikt als Burger Shot.

Als je opvraagt wie de domeinnamen heeft geregistreerd zie je duidelijk dat het van Take Two Games komt, de ontwikkelaar van de GTA-franchise. Dit is best raar, aangezien de meeste uitgevers alle domeinnamen geheim houden.

Het is nog steeds niet 100% zeker of dit echt voor een GTA V gebruikt wordt, maar de kans dat dit gebruikt zal worden voor een nieuwe GTA is er. We houden je op de hoogte.