Sinds kort is het er gelukkig weer, Games Under promotion is teruggekeerd naar de PlayStation store. Er zijn enorm veel games voor op de PlayStation te verkrijgen, wat dit het ideale moment maakt om toe te slaan. Een aantal echte klassiekers is nu beschikbaar voor enorm lage prijzen. Let wel goed op, Games Under Promotion duurt tot 3 september 2020, dus het is belangrijk om zo snel mogelijk toe te slaan.

Wat is Games Under Promotion?
Dit evenement komt vaker terug maar duurt niet langer dan twee weken. Tot de eerste dag van september heb je als gamer dan ook de kans om van Games Under Promotion te profiteren. PlayStation Network biedt diverse games aan, waaronder een aantal echte klassiekers, voor zeer aantrekkelijke prijzen. Zo kosten alle spellen die je als onderdeel van deze promotie op de website van PlayStation kunt vinden nooit meer dan €20.

Er zijn honderden games om uit te kiezen. Bovendien kun je in de PlayStation Store makkelijk een selectie maken. Je kunt spellen laten weergeven aan de hand van het genre, het type content, de leeftijdskeuring, de prijs of de releasedatum. Op die manier kun je snel zien of de spellen waar je naar op zoek bent ook onderdeel zijn van Games Under Promotion.

De release van de PlayStation 5 wordt rond het einde van dit kalenderjaar verwacht. Tot die tijd krijgt iedereen met Games Under Promotion eerst nog mooi even de kans om een paar topspellen tegen bodemprijzen te scoren. Wil je weten welke games er allemaal meedoen aan deze actie, of inspiratie opdoen voor wat je kunt kopen? Dan ben je hier op de juiste plaats. We geven je hieronder een overzicht van een aantal van de beste en meest populaire spellen die meedoen aan Games Under Promotion.

De 5 beste games om uit te kiezen
Smaken kunnen natuurlijk verschillen, daarom is het maar goed dat er zoveel spellen in de aanbieding zijn tijdens Games Under Promotion. Of je nu van avontuur, sport, horror, vechten, racen of actie houdt, in al deze genres zijn spellen te vinden. Hier zie je nu vijf echte klassiekers om uit te kiezen.

Assassin’s Creed® Origins
In Assassin’s Creed® Origins waan je jezelf in het oude Egypte met al het fascinerende wat hierbij komt kijken. Er kunnen tal van missies worden gespeeld die allemaal een uniek karakter hebben. Met onder andere de prachtige piramides en de Nijl als decor, zijn de graphics van Assassin’s Creed® Origins enorm meeslepend. De game is nog geen 3 jaar oud en tijdens Games Under Promotion verkrijgbaar voor €14,99, wat betekent dat er maar liefst €55 van de originele prijs is afgegaan.

Mortal Kombat X XL Pack
Door het Mortal Kombat X XL Pack te kopen, krijg je Kombat packs 1 en 2 tegelijk! Met in totaal 9 personages en 25 personageskins is dit de ideale deal voor iedereen die fan is van Mortal Kombat. Als je het spel nog nooit eerder hebt gekocht dat is dit XL Pack ook zeker een aanrader. Het beste aan dit alles is nog dat deze game, uitgegeven door Warner Bros. Interactive, nu slechts €9,99 kost.

Uno
Het spel Uno werd precies vier jaar geleden uitgebracht. Wat het zo leuk maakt is dat je het met meerdere mensen kunt spelen, zoals met vrienden en familieleden. Er is een video chat-functie in het spel waardoor je direct met elkaar kunt communiceren. Het gaat erom kaarten te matchen met dezelfde waarde of kleur, maar met behulp van speciale themakaarten kan het spel plots helemaal veranderen. Hoewel je dit spel nooit tussen de overige kaartspellen in Nederlandse casino’s zal aantreffen en het dus niet geschikt is voor gedreven kaartspelers die winst proberen te maken, blijft het een klassieker waar alle generaties van kunnen genieten en deze versie voor Playstation bevestigt de reputatie van dit spel.

Battlefield 4™
Battlefield 4™ dateert alweer van 2013, maar deze klassieker mag eigenlijk in geen enkele collectie ontbreken. Als je deze game nog niet hebt, dan is dit het juiste moment. Gedurende Games Under Promotion kost het namelijk slechts €4,99. In Battlefield 4™ zit op alle fronten actie. De spelervaring is fenomenaal en haast met niets anders te vergelijken. Alles draait uiteindelijk om gebruik maken van je sterke punten op weg naar de overwinning.

Need for Speed™ Payback – Deluxe Edition

Bij de Deluxe editie van Need for Speed™ Payback krijg je allerlei mooie extra’s. Bovendien kun je gebruik maken van 10% korting op in-game content met je verdiende valuta. In het Platinum Car Pack zitten dan ook nog een aantal exclusieve auto’s. Het spel werd uitgebracht in november 2017 en stelde, net zoals de overige games in de Need for Speed™ serie, allesbehalve teleur. De prijs tijdens de actieperiode is €13,99.