Het is weer zondag en dat betekent maar één ding, het is weer tijd voor een nieuwe budgetzondag. Net zoals altijd hebben we drie leuke games voor je opgezocht die verkrijgbaar zijn voor een redelijke prijs en omdat we zagen dat er veel vraag was naar FIFA 11 hebben we die speciaal opgezocht voor jullie. Naast FIFA 11 hebben we de games Red Dead Redemption, EA Sports MMA en M.A.G. Al deze games voor een prijs waarvan je niet verwacht had dat ze nu al zoveel kosten.

FIFA 11

FIFA 11 vervolgt de langlopende serie voetbalgames. Ditmaal ligt de nadruk op realisme, zowel op het gebied van het voetbal zelf als op het gebied van presentatie. Zo wordt er veel aandacht besteed aan de gezichten van de spelers, die er veel beter uitzien dan in FIFA 10.

Prijs: €26,39
Verzendkosten: €3,40
Link: Gameplay.co.uk
PayPal: Nee
Goedkoopste plek met PayPal: Zavvi €29,82

M.A.G.

Massive Action Game (MAG) is een online multiplayer ervaring voor de PlayStation 3, ontwikkeld door Zipper Interactive; de mannen achter de succesvolle Socom-games. MAG staat voor Massive Action Game en laat je samen met maarliefst 255 andere spelers in een groot gebied tegen elkaar strijden!

Om complete chaos te voorkomen worden de teams in MAG opgedeeld in kleinere teams van acht waarbij één speler als leider wordt aangewezen op basis van zijn eerdere resultaten. De teams van acht worden per vier gegroepeerd als peloton en vier pelotons vormen weer een compagnie. Deze hiërarchische indeling maakt het mogelijk om op hoog of laag niveau uiterst strategisch te werk te gaan.

Prijs: €21,42
Verzendkosten: €1,25
Link: The Hut
PayPal: Ja

EA Sports MMA

EA Sports MMA is de meest authentieke en intense vechtgame beschikbaar. Deze game biedt een mix van verschillende vechtkunsten, samen met een flinke lijst aan geweldige vechters met ieder hun eigen vechtstijl.

Voor MMA is Electronic Arts een samenwerking aangegaan met Strikeforce. De Strikeforce-competitie is een van de meest bekende competities binnen deze tak van sport. Frank Shamrock en Mauro Ranallo zijn de commentatoren, terwijl Jimmy Lennon Jr. de wedstrijd vanuit de ring begeleid. Bovendien zit EA Sports MMA vol met bekende vechters, waaronder Fedor Emelianenko, Brett Rogers, Jake Shields en Jason Miller.

Naast alle bekende vechtersbazen krijgen spelers de mogelijkheid om zelf ook een vechter te maken. Buiten de mogelijkheden om tegen de computer te vechten om, biedt EA Sports MMA de mogelijkheid om zelf vechters te maken of aan te passen. Deze vechters kunnen dan gebruikt worden om te vechten om prijzen in bijvoorbeeld online competities met andere gamers.

Prijs: €16,19
Verzendkosten: €1,95
Link: Wehkamp
iDEAL: Ja

Red Dead Redemption

Red Dead Redemption is het vervolg op het in 2004 verschenen Red Dead Revolver. De game speelt zich af in het Wilde Westen rond het einde van de 19e eeuw. In deze tijden maken de meedogenloze en chaotische prairievlakten langzaam ruim baan voor de steeds groter wordende regering en de opkomst van de Industriële Revolutie. Red Dead Redemption plaatst de speler in de laarzen van de voortvluchtige John Marston en neemt ze mee op avontuur voorbij de Amerikaanse grens.

De game maakt gebruik van Rockstar’s eigen RAGE-engine en bevat een grote open wereld inclusief dorpjes, prairies vol met wilde dieren en gevaarlijke berggebieden. De speler ontmoet allerlei personages, zoekt schatten, jaagt op dieren, vergokt zijn geld bij het pokeren en raakt uiteraard betrokken in vele vuurgevechten. Zo zul je bandieten uit forten jagen, maar ook treinen beroven en op criminelen jagen. Dat doe je zowel te voet als vanaf je trouwe paard.

Prijs: €25,19
Verzendkosten: €3,40
Link: Gameplay.co.uk
PayPal: Nee
Goedkoopste plek met PayPal: MyMemory.co.uk €26,39