Nieuwe gameplaybeelden Operation Flashpoint: Red River

Deze tactische first-person shooter zal zich afpsleen in Tajikistan in 2013. Hier is een burgeroorlog ontstaan en de US Marine Corps zijn hier zich mee gaan bemoeien. Het liberale leger van de Chinezen zit ze flink tegen waardoor er een nieuw soort oorlog tussen hen ontstaat, een flashpoint. Dit gaat zeer zeker duidden op het vloeien van veel bloed.

Vandaag is er dan eindelijk een keer nieuwe gameplay van de game geleaked. De video die deze post zal bevatten is geheel opgenomen met een handcamera, vandaar dat de kwaliteit niet optimaal is. Toch kunnen we duidelijk zien dat de map waarin de game zich afspeelt ‘Rolling Thunder’ heet. Dit is een missie die alleen co-operatief te spelen is. Pas op, de video hieronder kan eventuele spoilers bevatten, bekijken op eigen risico.

Het vorige deel was een redelijk groot succes, we hopen dat het nieuwe deel in de serie ook sterk in de schoenen zal staan. We zullen het zien op 26 april, want dan is de game overal verkrijgbaar.

Boxshot Operation Flashpoint: Red River

Operation Flashpoint: Red River

Releasedatum:
21-04-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
Codemasters
Ontwikkelaar:

5 reacties

 1.    376 XP
  Mark k.'s avatar

  de grapichs kunnen wel wat beter

 2. Anoniem -   
  ad's avatar

  heb maar 1 min gekeken wat een saai spel en saai man die het laat zien kreeg gewoon tranen van het gapen

 3. Anoniem -   
  gast's avatar

  ziet er goed uit het lijkt wel of de gameplay wat sneller is gegaan vergeleken met dragon rising hopelijk spelen mensen dit nog na 2 jaar want dragon rising vind je nu nog een handje vol mensen online ik zoek nog wat mensen voor red river om coop te spelen wie voegt me toe me gamertag is lastminelayer-nl

 4. Anoniem -   
  Dieter's avatar

  operation flashpiont red river is top man hier uit kunnen veel COD spelers leren

 5. Anoniem -   
  custom written essay papers's avatar

  Are you frustrated because of academic papers writing? Don’t give up! You can be able to cope with kinds of problems if ask: ” write my essays “. That’s truth. Furthermore, I’ve been done that during several years.

Operation Flashpoint: Red River krijgt eerste DLC
Review: Operation Flashpoint: Red River
Operation Flashpoint: Red River komt met een launch trailer
Operation Flashpoint: Red River komt met een co-op multiplayer trailer