Net zoals elke andere week het geval is, is er weer een nieuwe update beschikbaar voor Red Dead Online spelers. Ditmaal kan je jacht maken op de ‘Shadow Buck’.

Het nieuwe legendarische dier heeft een gitzwarte pels en een uniek donker gewei. De Shadow Buck gaat zoveel mogelijk mensen uit de weg, maar als dat niet kan, dan kan het beest ook tot aanval over gaan. Krijg je het voor elkaar om het legendarische dier te verdoven, dan krijg je een gratis Vest naar keuze en 100 ronden Sedative Ammo. Degenen die het dier doden en villen kunnen een beloning ontvangen van 100 Express Repeater Ammo.

Je kan de pels van het nieuwe legendarische dier ook naar Gus brengen, zodat de ‘Shadow Coat’ wordt ontgrendeld. Besluit je de jas zelf te maken, dan ontvang je als beloning een gratis Bandolier naar keuze. Er is verder een Buck Vitalism Studies Pamphlet beschikbaar, die verkrijgbaar is bij Harriet voor Naturalists Rank 5 en hoger. Degenen die de stappen volgen, krijgen een uittredingservaring, samen met een gratis Treasure Map.

Degenen die interesse hebben in een gratis hoed moeten de Hardcore Takeover Series spelen en winnen. Er zijn ook weer nieuwe kortingen te vinden en ditmaal zijn alle Outfits, Offhand Holsters en Gun Belts met 40 procent korting in de winkel te verkrijgen. Alle Repeaters worden met een korting van 30 procent aangeboden.

Als laatste zijn er nog de Prime Gaming voordelen: een gratis Icahi Coat, een gratis Katata Coat, 6000 Naturalist XP, een gratis Wilderness Camp, vijf beloningen voor een gratis doos Nitro Express Ammunition, een beloning voor 50 ronden met Sedative Varmint Cartridges en vijf gratis Legendary Animal Pheromones.