Ruil of verkoop je games met de community van PSX-Sense

Al vanaf dat we bestaan hebben we in ons forum een sectie waarin je een topic kunt creëren om op die manier met onze members te communiceren over het ruilen of verkopen van je games. Deze sectie wordt veel gebruikt en we brengen het dan ook al te graag even weer opnieuw onder de aandacht. Het kan namelijk zo zijn dat je nog veel games hebt liggen die je niet meer speelt of niks aan vind, dat is natuurlijk zonde want je kunt ze ook gewoon verkopen of ruilen met andere mensen. Via deze link ga je naar ‘De Markt’ van PSX-Sense en kun je een topic starten met games die je graag kwijt wilt. Mochten er vragen zijn of vertrouw je iets niet, kun je altijd terecht bij een moderator van het forum.

Klik hier om naar ‘De Markt’ te gaan.

 1. Anoniem -   
  .'s avatar

  Door al die mensen die hun spellen verkopen en ruilen kan ik nu geen spellen meer lenen zonder zo’n code te kopen. Jullie gaan nu ook nog zorgen dat die code’s nog veel meer gaan kosten.

 2. crew Management -    4437 XP
  M4GN3T's avatar

  @.: Wat voor code?

 3.    356 XP
  xjoeyxx's avatar

  Wat voor code heb jij t nou weer over ik heb trouwens nog wel farcry 2 voor iemand

 4. Anoniem -   
  .'s avatar

  De ea pass zeg maar en meer ontwikkelaars willen dat doen.

  De tweedehands markt van games is volgens bepaalde uitgevers veel schadelijker voor de industrie dan piraterij. Electronic Arts heeft daarvoor een betalingssysteem ontwikkeld. Mensen die de game in de winkel kopen, krijgen een code voor online functies. Gamers die tweedehands spellen kopen, zullen voor die functies moeten betalen.

 5. crew Management -    4437 XP
  M4GN3T's avatar

  @.: Ah die codes, maarja, das 10 euro ofzo? En ik ben groot voorstander van games ruilen e.d. en vind dat ontwikkelaars niet zo moeten zeuren en eens de uitgevers moeten bekorten op hun inkomen ipv de consument naaien met betalen zus betalen zo.

 6.    643 XP
  Esromeron's avatar

  Juich dit enorm toe. Alleen erg jammer dat toen ik serieus mijn PS3+ een meuk aan spellen probeerde te verkopen er iemand bijdehand moest doen. Uiteindelijk heb ik de waarschuwing gehad omdat ik hem niet lief noemde in niet lieve woorden. PS3 was uiteindelijk in no-time verkocht via het forum!

  Al om al goed dat het er is!

 7.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ev t mooie

 8.    4537 XP
  ps3dennis's avatar

  @.:
  Oooo die code’s ‘ik speel toch niet zo veel online.