http://www.psx-sense.nl/plaatjes_2011/img_4d666e8da8bdc.jpg
Electronic Arts is zoals je misschien al door hebt ook aanwezig op de grote GDC beurs in Los Angeles. Daar zijn ze enkele nieuwe games uit de doeken aan het doen zoals onder andere Battlefield 3, Alice: Madness Returns maar ook Crysis 2.

Hoewel de multiplayer demo van Crysis 2 net begonnen is voor de Xbox 360 en PC, kunnen wij, de PS3 gebruikers, helaas nog niet met deze grafische topper aan de slag. We kregen altijd te horen dat de multiplayer demo iets later zal verschijnen op de PlayStation 3. Vandaag heeft EA de demo dan toch eindelijk een datum gegeven. De demo zal namelijk binnen twee weken, 15 maart om precies te zijn, verschijnen in de PlayStation Store. We zullen dus nog heel even moeten wachten maar dan kunnen we er eindelijk met de multiplayer demo van Crysis 2 aan de slag.

Crysis 2 verschijnt op 25 maart in de winkelrekken, de Crysis 2 multiplayer demo zal een week vroeger, namelijk al vanaf 15 maart verkrijgbaar zijn in de PlayStation Store.

[Update] Zonet heeft EA enkele nieuwe gameplay beelden online gezet over de multiplayer demo van Crysis 2. Je kan de beelden hieronder bekijken.