We hebben dit keer helaas slecht nieuws voor jullie. Vandaag is bekend geworden dat er geen demo van Prototype gaat verschijnen op het PlayStation Network. Toch zit er een klein lichtpuntje aan, want er komt ook geen demo voor Xbox Live. Ben je toch niet zeker of je de game wilt gaan kopen, dan kunnen we je adviseren om onze review te lezen, vlak nadat de game released.

Prototype staat gepland voor een release op 5 juni. In deze game speel jij als Alex Mercer. Alex heeft speciale krachten waarmee hij onder andere zijn handen in grote bijlen kan veranderen en hij kan de identiteit van andere aannemen. Je hebt geen idee hoe je aan deze krachten komt en jij gaat dus uitzoeken hoe je aan ze komt en waarom je ze hebt.

Update:
We hebben een klein foutje gemaakt. Er komt namelijk wel een Prototype demo, maar dan pas na de release van de game. Wanneer dit het geval is, is helaas nog niet bekend. Was je toch aan het twijfelen of je de game zou gaan kopen, dan is dit dus goed nieuws, want er komt dus weldegelijk een demo. Onze excuses voor de verwarring.