Beyond Good & Evil HD nog niet direct naar de PS3

Enkele maanden geleden kwam Ubisoft met een toch wel zeer aangename aankondiging. Ze zouden namelijk Beyond Good & Evil helemaal heruitbrengen en tevens ook grafisch wat oppoetsten voor de next-gen consoles.

Hoewel Beyond Good & Evil HD vandaag al verschijnt in de Xbox Marketplace ziet het er naar uit dat wij, de PlayStation 3 gebruikers, weeral in de steek worden gelaten. Toen men deze voormiddag vroeg aan Ubisoft wanneer Beyond Good & Evil HD voor de PlayStation 3 zal verschijnen, vertelden ze dat hij pas “later this year” zal verschijnen in de winkels. Dit is natuurlijk een grote tegenvaller, want heel wat mensen zaten hier natuurlijk op te wachten. Wanneer hij dus gaat verschijnen kunnen we dus nog niet zeggen maar het zal in ieder geval “later this year” zijn.

Hieronder kan je alvast de launch trailer bekijken van de game, hoewel hij voor de PlayStation 3 jammer genoeg niet direct zal verschijnen.

Boxshot Beyond Good & Evil HD

Beyond Good & Evil HD

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:
Beyond Good & Evil HD verschijnt in mei met een extra
Gepubliceerd op 17 mrt, 2011 om 19:04
  1.    518 XP
    rufuzmitchell's avatar

    tja, typisch weer voor Sony. oh well, toch allang gespeeld vorige generatie en genoeg moois op komst,dus ik zit er niet zo mee.