Sony komt met grote update voor Home

De meningen over Playstation Home zijn nogal verspreid. Sommige mensen kunnen er uren in doorbrengen, terwijl anderen Home waardeloos vinden. Sommigen vinden het een leuke toevoeging aan PSN, en anderen vinden het weer tijdverspilling van Sony.

Nu komt Sony met een grote update voor Home, namelijk Home 1.5. Deze zal in het voorjaar verschijnen en zal enkele leuke nieuwigheden met zich meebrengen, zodat de mensen die het maar tijdverspilling vinden, Home misschien toch een nieuwe kans willen geven. Deze nieuwe update voegt namelijk een nieuwe real-time multiplayer toe aan Home. Er zullen namelijk nieuwe games verschijnen in Home zoals Lockwood’s Sodium Two, het vervolg van een racer die je momenteel al kan spelen in Home. Deze racer zul je net als heel wat andere nieuwe games dan online tegen bijvoorbeeld je vrienden kunnen spelen.

Denk jij dat Sony met manier terug opnieuw mensen kan lokken naar de digitale wereld Home?

 1.    177 XP
  ideklein17's avatar

  Ik wil de picture frames EN de tv dan ben ik blij.
  Dan ga ik home spelen en iedereen uitnodigen om te komen

 2. crew Management -    4437 XP
  M4GN3T's avatar

  Laatst nog even in Home gekeken, wel veel veranderd

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Home wordt wel steeds beter. maar trekt mij nog niet echt

 4.    1919 XP
  ddvos's avatar

  Wat mij betreft nog steeds nutteloos

 5.    10 XP
  Jayss's avatar

  Home trekt mij nog niet aan maar word wel beter.

 6.    442 XP
  rwss's avatar

  Home is nog steeds een nutteloze bloatware voor de P$3, de ontwikkelaars achter deze applicatie hadden ze beter kunnen in zetten om de firmware stabieler en veiliger te maken, dan hadden ze geen rootkit nodig gehad om hun gebruikers te irriteren.