We genieten alweer een maand of vier van de laatste telg in de Assassins Creed serie, namelijk Assassins Creed: Brotherhood. Een poosje geleden hebben we jullie al een keer laten weten dat de game een nieuwe DLC zal krijgen, namelijk The Da Vinci Disappearance.

Wat we tot nu toe wisten is dat de game een nieuwe singleplayer verhaallijn zal krijgen, deze staat geheel in het teken van Leonardo Da Vinci. Ook hebben we laten weten dat de multiplayer vier nieuwe karakters zal bevatten, namelijk Dama Rossa, the Knight, the Marquis en the Pariah. Ook zullen er twee nieuwe gamemodi bijzitten en één nieuwe map. Deze map heet Alhambra en zal zich afspelen in de voorstad van de Spaanse stad Granada.

Vandaag hebben we voor jullie een definitieve datum en een nieuwe trailer van deze DLC. De DLC zal te downloaden zijn vanaf 9 maart en zal €9,99 gaan kosten in de PS store. Hiervoor krijg je dus een nieuwe verhaallijn, vier karakters, één map en twee nieuwe gamemodi.

Over een weekje kunnen we dus gaan genieten van deze nieuwe DLC, maar voor het zover is hebben we eerst een introductie trailer van de nieuwe karakters voor jullie.