Nieuwe Assassins Creed: Brotherhood DLC krijgt datum en trailer

We genieten alweer een maand of vier van de laatste telg in de Assassins Creed serie, namelijk Assassins Creed: Brotherhood. Een poosje geleden hebben we jullie al een keer laten weten dat de game een nieuwe DLC zal krijgen, namelijk The Da Vinci Disappearance.

Wat we tot nu toe wisten is dat de game een nieuwe singleplayer verhaallijn zal krijgen, deze staat geheel in het teken van Leonardo Da Vinci. Ook hebben we laten weten dat de multiplayer vier nieuwe karakters zal bevatten, namelijk Dama Rossa, the Knight, the Marquis en the Pariah. Ook zullen er twee nieuwe gamemodi bijzitten en één nieuwe map. Deze map heet Alhambra en zal zich afspelen in de voorstad van de Spaanse stad Granada.

Vandaag hebben we voor jullie een definitieve datum en een nieuwe trailer van deze DLC. De DLC zal te downloaden zijn vanaf 9 maart en zal €9,99 gaan kosten in de PS store. Hiervoor krijg je dus een nieuwe verhaallijn, vier karakters, één map en twee nieuwe gamemodi.

Over een weekje kunnen we dus gaan genieten van deze nieuwe DLC, maar voor het zover is hebben we eerst een introductie trailer van de nieuwe karakters voor jullie.

Boxshot Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin's Creed: Brotherhood

Releasedatum:
18-11-2010
Genre:
Actie
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    451 XP
  Florian's avatar

  Nice!!
  kan nie w88!

 2. Anoniem -   
  Lid maar dan vanuit school's avatar

  Haha vet meer als bij BO: een nieuwe map, vier karakters, twee nieuwe gamemodi en een geheel nieuw verhaal wat wil je nog meer?

 3.    95 XP
  [J]Space's avatar

  **Besteld alvast een PSN card**

  Voor deze DLC koop ik graag een PSN kaartje, je krijgt in ieder genoeg voor €10. Vergeleken met sommige andere DLC’s van andere spellen, is dit een mooie deal 🙂

De Assassin’s Creed Anthology daalt fors in prijs
Assassin’s Creed Anthology nu ook door Ubisoft bevestigd
Ook Assassin’s Creed games gaan forse uitverkoop tegemoet
De verfilming van Assassin’s Creed is begonnen!