We zijn alweer een paar maanden lekker aan het knallen. De wereldbevolking is al een paar keer omgelegd, er worden nog steeds onwaarschijnlijke kills gemaakt en maak het rijtje maar verder af.

Morgen komt de First Strike DLC voor Call of Duty: Black Ops dan eindelijk uit de op de PlayStation 3. We kennen allemaal het hele verhaal wel van Microsoft, die altijd als eerste de DLC claimed. Vandaar dat wij vaak pas een maand later hiervan kunnen genieten.

Toch heeft ontwikkelaar Treyarch nog een beetje moeite voor ons gedaan en een debuttrailer gecreëerd voor de PlayStation 3. Deze is alleen niet geheel in de stijl zoals wij een trailer verwachten, zelfs een beetje homo erotisch. Past niet echt bij een first-person shooter lijkt ons, maar het is vrij origineel.

Nog steeds weet uitgever Activision ons het geld uit de portemonnee’s te laten trekken, vandaar dat het prijskaartje van de DLC zoals gewoonlijk 15 euro zal zijn en hiervoor krijg je vijf nieuwe multiplayer maps terug. Te downloaden vanaf morgen in de PS Store.