Sony onthult Move.Me op de GDC

De Game Developers Converence is nog steeds aan de gang, en Sony heeft nog steeds enkele leuke dingen voor ons in petto. Gisteren kregen we alvast nieuwe beelden te zien van Uncharted Portable, nu komt Sony met een toch wel zeer speciale aankondiging.

Sony heeft namelijk het op de GDC een speciaal project aangekondigd genaamd Move.Me. Dit is een speciaal programma dat mensen in staat stelt om eigen Move programma’s te ontwikkelen voor de PlayStation 3. Dit project is vooral bedoeld voor hobbyisten, scholieren, studenten,… SCEA’s senior engineer John McCutchan vertelde tevens ook dat hij en de rest van SCEA ontzettend benieuwd zijn naar wat de mensen allemaal gaan maken met dit programma. Momenteel heeft Sony nog vrij weinig informatie bekend gemaakt over dit toch wel zeer speciale project, we weten dus ook nog niet wanneer dit programma zal gaan verschijnen. Waarschijnlijk zullen we op de E3 meer informatie te weten komen.

 1. Anoniem -   
  Christus's avatar

  onthult*

  Serieus, professionalisme, show it.

 2.    515 XP
  Dead-M's avatar

  LOL, ‘schoollieren’ XD wtf.

 3.    253 XP
  Xenopredator's avatar

  LOL xD. Doen ze dit nou om er voor te zorgen dat het hele Move gebeuren niet dood valt, “laten ze ons de programma’s ontwikkelen’:P

  Maarr…ben in ieder geval wel benieuwd!

 4.    283 XP
  Alycan's avatar

  Homebrew die goedgekeurd word door Sony? Ah wacht daar komen natuurlijk vette restricties op.