Nieuwe prachtige beelden, screens en informatie over The Last Guardian

In San Francisco is de grote Game Developers Converence nogsteeds aan de gang. Hier was vandaag Fumito Uada, de grote man achter Team Ico, aanwezig die nog een klein beetje informatie loste over The Last Guardian in een interview.

The Last Guardian is ondertussen al een hele tijd in ontwikkeling en ziet er werkelijk ontzettend veelbelovend uit. In een interview heeft Fumito Uada enkele nieuwe informatie bekend gemaakt over The Last Guardian. Zo vertelde hij dat The Last Guardian een soort mix is tussen ICO en Shadow of the Colossus, tevens vertelde hij ook dat het beest dat je al in de trailers te zien hebt gekregen de naam Trico krijgt. Qua gameplay zal het vooral moeten klimmen, in stealth style de wachters neerhalen en voornamelijk puzzels oplossen. Trico zal je helpen tijdens de puzzels, zo zal je hem bijvoorbeeld kunnen gebruiken als levend platform als een brug is afgebroken, hij zal ook helpen met wachters uitschakelen. Tevens vertelde Fumito Uada ook nog dat als je Trico in het begin tegenkomt hij een eigen wil zal hebben. Naarmate het verhaal verdergaat, gaat hij steeds meer bevriend geraken met de jongen en kan de jongen Trico ook commando’s gaan geven.

Hieronder vind je nog enkele prachtige screenshots over The Last Guardian en het interview van GameSpot met Fumito Uada. The Last Guardian staat gepland voor eind 2011.

Boxshot The Last Guardian

The Last Guardian

Releasedatum:
07-12-2016
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
The Last Guardian krijgt prijsverlaging
Gepubliceerd op 3 feb, 2017 om 09:00
The Last Guardian ontvangt update 1.03
Gepubliceerd op 22 dec, 2016 om 09:13
The Last Guardian ontvangt mooie accolade trailer
Gepubliceerd op 14 dec, 2016 om 09:13
The Last Guardian weet in het Verenigd Koninkrijk in de launchweek niet heel goed te verkopen
Gepubliceerd op 12 dec, 2016 om 10:45
  1.    6677 XP
    Myx's avatar

    Aaah zoooo vet!!

  2.    147 XP
    Mr-Quest's avatar

    ik kan niet wachten tot ut zover is dat de game in de schappen ligt echt en ik hoop dat er een special edition er van komt