Mike Capps: “Ik zou Gears of War heel graag naar de PS3 willen brengen”

Gears of War is een game die iedereen wel kent, zelfs menig PS3-bezitter. Gears of War is net zoals de Halo franchise exclusief beschikbaar voor de Xbox 360. Echter zijn er natuurlijk wat PS3-bezitters die heel graag deze games op de PS3 willen. En de Xbox 360 bezitters zullen vast en zeker jaloers op ons zijn met titels als Uncharted 3, God of War III, Killzone 3, Heavy Rain en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

De mannen van Industrygamers vroegen tijdens een interview aan de president van ontwikkelaar Epic Games, Mike Capps, of hij niet heel graag Gears of War naar de PlayStation 3 zou willen brengen. De beste man liet weten dat hij dat heel graag zou willen, maar hij is erg tevreden met de samenwerking tussen Epic Games en Microsoft. Aangezien Epic games ee contract met Microsoft heeft kunnen ze de Gears of War franchise niet naar de PS3 brengen niet.

“Do we wish we could take all those Killzone [players] and Resistance fans on PS3, and get them to say ‘Gears is awesome’? Yeah, sure I’d love to ship the Gears trilogy on PlayStation. That would be fun. I want to be there; I want to be everywhere,”

 1. crew Redacteur -    747 XP
  Larssonio's avatar

  Das jammer xD

 2.    329 XP
  arnoud1997's avatar

  jammer:(

 3.    287 XP
  shooterman100's avatar

  je bent LBP vergeten

 4.    559 XP
  Dutch-StYloZz's avatar

  Gewoon contract met Microsoft door de versnipperaar werken en dan gewoon GoW op de PlayStation3 laten komen 😛

 5. Anoniem -   
  Ted's avatar

  Zie ik daar een dubbele ontkenning? 😉

 6.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ze lopen langs veel geld!! Alles die het gewoon doet dan heb ze big big!! Mony

 7. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  ik hoop dat GEARS of War games ook naar de PS3 komt. Gears Of War:Station alle Gears Of war Games in 1 game mooi toch.

 8.    6677 XP
  Myx's avatar

  Echt jammer dit, ik heb dan het geluk dat me broertje een xbox heeft maar ik heb alleen maar 1 kunnen spelen. Zou echt vet zijn om de andere delen op de ps3 te spelen.