Crysis 2 Weapons Trailer deel 2 verschenen

Nog iets langer dan twee weekjes wachten en dan kunnen we aan de slag met de nieuwste Crysis, deze franchise staat sinds het eerste deel bekend van zijn prachtige graphics. Echter verschenen de voorgaande delen nooit op de consoles en waren ze exclusief voor de PC. Crysis 2 zal verschijnen op de PS3, Xbox 360 en de PC.

Zoals vele games bevat Crysis 2 een multiplayer. Maar wat kunnen we nou precies verwachten in de multiplayer? Uitgever Electronic Arts komt hiervoor met de zogenaamde Weapon Trailers, hierin laten ze elke keer wapens zien die je kunt unlocken en krijg je meer informatie over de multiplayer.

Zojuist is het tweede deel verschenen. Hierin krijgen we een heleboel interessante informatie bij en wapens. Zo kun je een hologram van jezelf afschieten, waardoor je vijand denkt dat het een tegenstander is en opent het vuur waarna jij hem dood kunt schieten. Voor de rest van de wapens, kun je de trailer hieronder bekijken.

  1.    6677 XP
    Myx's avatar

    Speel nu de MP demo op de pc, ik ben echt zwaar onder de indruk want had niet verwacht dat het zo leuk en zo goed zou werken.

  2.    356 XP
    xjoeyxx's avatar

    and then shoot them in the back. is that fair? Who cares 🙂