Het is weer tijd voor een nieuwe budgetzondag. Voor de mensen in het zuiden is de vakantie nu pas aangebroken, maar je moet natuurlijk wel iets hebben om de vakantie mee door te brengen. Daarom hebben wij voor jou hieronder drie leuke games opgezocht. Dit allemaal voor een zachte prijs.

Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas 2

De bevrijding van Las Vegas was een enorme klus voor het Team Rainbow Six. Zo blijkt maar weer uit Tom Clancys Rainbow Six: Vegas 2. Deze tactische shooter loopt parallel aan het eerste deel en volgt een ander team werkzaam in de bekendste gokstad van de Verenigde Staten. Aan het hoofd van deze groep soldaten staat Bishop, een directe collega van Rainbow Six Vegas 1-bevelhebber Logan Keller. Ook hij en zijn mannen staan loodrecht tegenover Alvarez Cabrero, een terrorist met snode plannen voor Las Vegas.

Prijs: €13,99
Verzendkosten: €1,95
Link: YourGameZone
PayPal/iDEAL: Ja

Motorstorm: Pacific Rift

MotorStorm Pacific Rift draait net als het eerste deel om hectische offroad-races en speelt zich ditmaal af op een eiland. In tegenstelling tot de kale woestijnomgevingen van de eerste Motorstorm betekent dat dat er veel interactieve vegetatie in de levels te vinden zal zijn. De game kan met vier spelers splitscreen worden gespeeld en bevat een online multiplayer-modus.

Prijs: €20,-
Verzendkosten: €2,50
Link: TopGames
iDEAL: Ja

Heavy Rain

Heavy Rain draait rond een nietsontziende seriemoordenaar. De hoofdpersonages komen door mysterieuze omstandigheden in zeer benarde situaties terecht. Om het leven van een geliefde te redden, moeten heel wat morele dilemma’s en psychologische vraagstukken worden geslecht. Je kruipt afwisselend in de huid van vier verschillende personages met uiteenlopende achtergronden, motieven en vaardigheden. De manier waarop de speler reageert, bepaalt het verdere verloop van het hoofdverhaal.

Prijs: €21,42
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja