Ga aan de slag met de Xperia Play tijdens Gamekings Live op 19 maart

http://www.psx-sense.nl/plaatjes_2011/img_4d739dce93b5b.jpg

Op 19 maart is het weer zover, dan barst Gamekings Live weer los en ditmaal in Almere. In het Utopolis bioscoop in Almere kun je op zaterdag 19 maart tijdens Gamekings Live de exclusieve Nederlandse premiere van de Sony Ericcson Xperia Play bijwonen. Tevens krijg je kans om met het gloednieuwe apparaatje van Sony te spelen en staan er in de lobby van de bioscoop een flink aantal titels voor deze nieuwe handheld klaar.

Ook strijden er maar liefst 40 spelers om één plek in de halve finales van de Europese FIFA Interactive World Cup in Berlijn. Dit gaat dus een zeer hevige strijd worden aangezien deze 40 spelers de beste van Nederland van zijn.

Verder kun je onder andere presentaties bijwonen van DiRT3 en Crysis 2, twee absolute toppers in hun genre. Maar er staat nog veel meer op het programma, zie hieronder. Er zijn slechts 150 kaarten in de vrije verkoop, zorg er dus voor dat je er snel bij bent, het kopen van een kaartje kan via deze link.

Operation Flashpoint: Red River – Executive Producer Adam Parsons komt uit de UK over om Operation Flashpoint: Red River voor het eerst aan de Nederlandse gamers te tonen. Als shooters als Black Ops of Medal of Honor jou te simpel zijn, dan is dit zeker jouw ding.

Crysis 2 – Dé titel van de afgelopen EA Showcase, Crysis 2, komt naar Almere. Ja, er staat momenteel een demo online en die moet je ook zeker binnen trekken, maar hier tonen we een totaal ander level en ook nog eens stukken langer. Spektakel gegarandeerd.

DiRT3 – Opnieuw internationaal bezoek als Andy Gray van Codemasters voor het eerst vette bewegende beelden toont van DiRT3. De absolute top als het gaat om rallygames.

SOCOM: Special Forces – Een van de bekendste franchises van Sony, SOCOM, beleeft in Almere haar première met een sneak peak van de nieuwste editie. De demo van het spel in de zaal gaat gepaard met hands on time in de foyer waar je kunt blaffen met de Move Sharpshooter.

Red Faction: Armageddon – Bij THQ draait momenteel veel om Homefront, maar niet alles. Red Faction Armageddon komt er natuurlijk ook aan. Op 19 maart kun je voor het eerst zien hoe glorieus alles weer naar de klote kan in deze sciencefiction-shooter.

De foyer staat vol met nog meer speelbare titels zoals ondere andere: Shift 2 Unleashed, Top Spin 4 en Homefront.

Boxshot DiRT 3

DiRT 3

Releasedatum:
24-05-2011
Genre:
Racen
Uitgever:
Codemasters
Ontwikkelaar:

9 reacties

 1.    35 XP
  Fukijama's avatar

  Serieus, wie gaat hier nou heen?
  Echt iets voor 12 jarige snotaapjes..

 2.    844 XP
  thom430's avatar

  @Fukijama: Ik wil niet veel zeggen maar als er maar een 12+ game is komen ze denk ik al niet binnen, is in Duitsland iig wel zo…..

 3. Anoniem -   
  GKJJ's avatar

  à. Dit is zesde editie, tot nu toe altijd vrijwel uitverkocht
  B. Gemiddelde leeftijd is 22, onder 14 kom je er niet in
  c, wat is dat met 12-jarige. Ben je er wel eens geweest. Buitenlandse developers geven zelf uitleg over hun game. Je kunt ze vragen stellen. Games spelen die nog niet in winkels liggen of online staan. Demo’s worden op groot scherm bios in HD gegeven. Ik bedoel wat is daar 12-jarig aan, of schaam je je om er voor uit te komen dat je games speelt…
  d. FIWC is internationaal gerenomeerd toernooi, winnaar Europese finale gaat met duizenden euro’s naar huis en wordt gekroond op FIFA Gouden Bal gala. Wat is daar Chilenen aan…

  JJ

 4.    954 XP
  Patrick.G's avatar

  Hmm zou dat JJ echt zijn of niet? 😛

 5. Anoniem -   
  Donstil's avatar

  @Patrick.G: Lijkt me niet. Staat bomvol spelfouten.

 6.    35 XP
  Fukijama's avatar

  Ach dat hele gamekings met tmf en power unlimited is voor kleine kinderen.
  Is toch niet serieus te nemen die troep.

  Daarom 12 jarig. Ook de presentators zijn gewoon belachelijk slecht.

 7. Anoniem -   
  Paul's avatar

  @Fukijama: Ja oké bedankt!

  Gamkings Live lijkt me op zich wel vet maar ik kan dan niet. Ik zie de beelden vanzelf wel verschijnen op gamekings.tv

 8.    116 XP
  OptimusPrimeNL's avatar

  ik zag laatst iemand in de bus die er al 1 had!

 9.    28 XP
  r0man's avatar

  echt vet!

Gameplay beelden van DiRT 3 Monte Carlo DLC
Video-review: DiRT 3
DiRT 3 krijgt het Colin McRae Vision DLC pakket
Officiële DiRT 3 race stoel onthuld