http://www.psx-sense.nl/plaatjes_2011/img_4d739dce93b5b.jpg

Op 19 maart is het weer zover, dan barst Gamekings Live weer los en ditmaal in Almere. In het Utopolis bioscoop in Almere kun je op zaterdag 19 maart tijdens Gamekings Live de exclusieve Nederlandse premiere van de Sony Ericcson Xperia Play bijwonen. Tevens krijg je kans om met het gloednieuwe apparaatje van Sony te spelen en staan er in de lobby van de bioscoop een flink aantal titels voor deze nieuwe handheld klaar.

Ook strijden er maar liefst 40 spelers om één plek in de halve finales van de Europese FIFA Interactive World Cup in Berlijn. Dit gaat dus een zeer hevige strijd worden aangezien deze 40 spelers de beste van Nederland van zijn.

Verder kun je onder andere presentaties bijwonen van DiRT3 en Crysis 2, twee absolute toppers in hun genre. Maar er staat nog veel meer op het programma, zie hieronder. Er zijn slechts 150 kaarten in de vrije verkoop, zorg er dus voor dat je er snel bij bent, het kopen van een kaartje kan via deze link.

Operation Flashpoint: Red River – Executive Producer Adam Parsons komt uit de UK over om Operation Flashpoint: Red River voor het eerst aan de Nederlandse gamers te tonen. Als shooters als Black Ops of Medal of Honor jou te simpel zijn, dan is dit zeker jouw ding.

Crysis 2 – Dé titel van de afgelopen EA Showcase, Crysis 2, komt naar Almere. Ja, er staat momenteel een demo online en die moet je ook zeker binnen trekken, maar hier tonen we een totaal ander level en ook nog eens stukken langer. Spektakel gegarandeerd.

DiRT3 – Opnieuw internationaal bezoek als Andy Gray van Codemasters voor het eerst vette bewegende beelden toont van DiRT3. De absolute top als het gaat om rallygames.

SOCOM: Special Forces – Een van de bekendste franchises van Sony, SOCOM, beleeft in Almere haar première met een sneak peak van de nieuwste editie. De demo van het spel in de zaal gaat gepaard met hands on time in de foyer waar je kunt blaffen met de Move Sharpshooter.

Red Faction: Armageddon – Bij THQ draait momenteel veel om Homefront, maar niet alles. Red Faction Armageddon komt er natuurlijk ook aan. Op 19 maart kun je voor het eerst zien hoe glorieus alles weer naar de klote kan in deze sciencefiction-shooter.

De foyer staat vol met nog meer speelbare titels zoals ondere andere: Shift 2 Unleashed, Top Spin 4 en Homefront.