Modern Warfare 2 anti-hack patch komt morgen uit

Op dit moment wordt de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 2 geteisterd door allerlei bugs en hacks. Daarom heeft Infinity Ward een tijdje geleden onderzocht wat er moet gebeuren om hackers in de Modern Warfare 2 multiplayer tegen te houden.

Blijkbaar heeft Infinity Ward de oplossing gevonden, want ze hebben via het Infinity Ward forum bekend gemaakt dat morgen de anti-hack patch wordt uitgebracht voor alle Modern Warfare 2 spelers op de Playstation 3. Ook is er bekend gemaakt dat een glitch in de map Fuel wordt gepatched. In de glitch kan je namelijk via een steen buiten de map komen, waardoor je makkelijk veel kills kunt krijgen.

De anti-hack patch komt ook uit op de PC en de Xbox 360, maar die moeten langer wachten voor de patch. Omdat de glitches en hackers vooral op de Playstation 3 zitten heeft Infinity Ward gekozen PS3-bezitters voorrang te geven. Het is nog niet bekend wanneer PC en Xbox 360 de patch zullen krijgen.

 1.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  lol ik heb en tijd je terug gezien was miet normaal meer op en server speed hacks lol en low graf dat je hoog kan springen…

 2.    524 XP
  Glennps3's avatar

  @Sixstar6: ik snap je zin niet helemaal. :s

  Persoonlijk heb ik niet tot eigenlijk geen last gehad van gehackte games.

 3.    560 XP
  XRamon101X's avatar

  Shit, daar gaat me challenge lobby :/

 4.    376 XP
  Mark k.'s avatar

  ”Infinity Ward gekozen PS3-bezitters voorrang te geven” dat hoor je ook niet vaak van infinity ward/activision

 5.    30 XP
  BelgiumAllstars's avatar

  yééééés dan ga ik nog eens mw2 spelen. Het is al geleden vanaf dat black ops uit is gekomen.

 6.    1919 XP
  ddvos's avatar

  ik speel ook alleen nog maar black ops ik vind die maps veel leuker dan mw2

 7.    1140 XP
  PussyHunter's avatar

  ik speel alleen nog maar mw2, flop ops ligt al 2 maanden stof te happen, alleen zombie mode komt die nog afentoe voor uit het stof.

 8.    954 XP
  Patrick.G's avatar

  @PussyHunter: Bij mij ook

 9.    542 XP
  xENDYMiiONx's avatar

  hopelijk werkt die patch, dan is er eindelijk geen gezeik meer met die kut hackers 😀

 10.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  Uhm, PS3 gamers voorrang? Dat klopt niet helemaal.

  Patches moeten eerst goed gekeurd worden door Sony & MS. Sony doet dit sneller dan MS. Op de PC is er geen tussen liggende partij, daar kunnen de patches gewoon gelijk op gegooid worden. Maar het ziet er naar uit dat de PS3 deze patch nu wel harder nodig heeft. Xbox had hier al eerder last van, dus dat is voor een deel al verholpen(?).

 11.    844 XP
  thom430's avatar

  Als ze die verdomde UMP45 ook nog eens zouden fixen zou het spel ook nog eens speelbaar zijn zonder dat die noobs rondwaggelen met dat kutwapen.