Splash Damage: “Snipers zullen snel gefrustreerd raken in Brink”

We worden tegenwoordig overweldigt met de een na de andere first person shooter. De bekendste serie in dit genre is natuurlijk Call of Duty. Ook Brink gaat binnenkort in dit rijtje plaats nemen, maar vandaag is er toch een detail over de multiplayer van de game naar buiten gekomen die niet iedereen aan zal staan.

Veel mensen die bijvoorbeeld Call of Duty spelen zullen het zeer leuk vinden om te sniperen. We kunnen jullie laten weten dat als je van sniperen houdt, Brink totaal geen game voor jou zal zijn. De game zal bestaan uit kleine compacte mappen waarin campen totaal geen nut heeft, dus rushen voor je leven!

“So if those type of players want to just sit on the Grassy Knoll all game long getting one hit kills they’re going to find themselves just a little bit frustrated with Brink, but that’s so we can make sure everyone else has a good time, so seven out of eight people have a great experience instead of just one out of eight.”

Zien jullie dit als afknapper, of zijn jullie blij dat het nu een keer hardcore knallen is? De game zal in ieder geval verkrijgbaar zijn vanaf 20 mei.

Boxshot Brink

Call

Releasedatum:
13-05-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Bethesda
Ontwikkelaar:

8 reacties

 1.    3762 XP
  vinnie1234's avatar

  Ik vind dit het beste wat ik ooit gehoord heb :D!

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Van de ene kant best jammer, dat snipen dan niet het campen.

 3.    489 XP
  tigertijger's avatar

  uhm klinkt cool maar uhm toch ook wel jammer want snipere is een andere style van taktiek maar het hoort bij een fun shooter alle tacktic’s zijn welkom maar goed ben benieuwd naar brink zelf

 4.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  Zou ’t niet weten. Brink ziet er niet uit als je standaard shooter. Volgens mij kun je het ook beter niet vergelijken met CoD.

 5.    3107 XP
  Patr!ck's avatar

  hehe eindelijk is iets goeds.
  gewoon met z’n alle rennen schieten en weet ik veel wat, maar ga niet zielig zitten campen heb ik zo’n hekel aan.

 6.    844 XP
  thom430's avatar

  Dit is serieus het oudste nieuws ooit, ik volg deze game al een tijdje en dit is volgens mij al sinds het begin bekend…..

 7. Anoniem -   
  ano's avatar

  Op zich vind ik snipers ook wel irritant, maar goed verder geen problemen mee.

  Campers die in donkere hoekjes gaan zitten en op donkere plekken ergens bovenop etc, daarvan kan ik soms de haren wel uit mn hoofd trekken. Ik krijg ze vroeg of laat toch wel en dan zijn ze in weinig hoekjes veilig!

  Anderzijds, denk je nu echt dat in de realiteit mensen rond rennen met pistolen, machineguns etc? Ik zou ook lekker in een hoekje gaan zitten tot El keida voorbij komt huppelen 😛

 8.    344 XP
  Galaick's avatar

  dan kan ik in ieder geval met zekerheid zeggen dat het QS-virus ook in deze game zal zitten… En sniperen is niet echt een werkwoord jongens!

Brink-ontwikkelaar komt aanstaande donderdag met een aankondiging
Wereldwijd meer dan 2,5 miljoen exemplaren van Brink verkocht
Lead designer van Enslaved voegt zich bij het Brink team
Gratis Brink DLC komt eraan