We kennen allemaal de trilogie van The Lord of the Rings wel. Deze ‘middeleeuwse fantasie’ reeks hebben vele Oscars in de wacht gesleept en er zijn ook al aardig wat games van deze film uitgekomen. De game kent per deel een eigen game, een online MMORPG, LotR: Battle for Middle-Earth 1 en 2 en het meest recente LotR: Conquest. Binnenkort kan aan dit rijtje een nieuwe LotR game worden toegevoegd, namelijk: LotR: War of the North.

Vandaag is de eerste gameplay trailer van deze game gepubliceerd en wij hebben het recht om deze aan jullie te laten zien. We zijn de acties in de trailer allemaal wel gewend: pijl en boogschieten, knuppelende dwergen en gigantische hordes met Orcs. Deze game wordt misschien ook wel weer een topper, of is de serie nu teveel uitgemolken?

De game heeft nog geen officiële releasedatum gekregen, maar de game staat nog steeds gepland voor dit jaar. We wachten vol spanning af op meer nieuws van deze game, tot dan hebben we alleen deze eerste gameplay trailer voor jullie