The Lord of the Rings: War in the North gameplay trailer

We kennen allemaal de trilogie van The Lord of the Rings wel. Deze ‘middeleeuwse fantasie’ reeks hebben vele Oscars in de wacht gesleept en er zijn ook al aardig wat games van deze film uitgekomen. De game kent per deel een eigen game, een online MMORPG, LotR: Battle for Middle-Earth 1 en 2 en het meest recente LotR: Conquest. Binnenkort kan aan dit rijtje een nieuwe LotR game worden toegevoegd, namelijk: LotR: War of the North.

Vandaag is de eerste gameplay trailer van deze game gepubliceerd en wij hebben het recht om deze aan jullie te laten zien. We zijn de acties in de trailer allemaal wel gewend: pijl en boogschieten, knuppelende dwergen en gigantische hordes met Orcs. Deze game wordt misschien ook wel weer een topper, of is de serie nu teveel uitgemolken?

De game heeft nog geen officiële releasedatum gekregen, maar de game staat nog steeds gepland voor dit jaar. We wachten vol spanning af op meer nieuws van deze game, tot dan hebben we alleen deze eerste gameplay trailer voor jullie

Boxshot The Lord of the Rings: War in the North

The Lord of the Rings: War in the North

Releasedatum:
01-11-2011
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Warner Bros. Interactive Entertainment
Ontwikkelaar:
Toffe Lord of the Rings: War in the North launch trailer vrijgegeven
Gepubliceerd op 28 okt, 2011 om 16:35
Duik weer in het Lord of the Rings universum op 4 november
Gepubliceerd op 2 aug, 2011 om 17:57
Nieuwe Lord of the Rings: War in the North trailer
Gepubliceerd op 20 jul, 2011 om 19:58
Lord of the Rings: War in the North ‘Beleram’ gameplay
Gepubliceerd op 23 jun, 2011 om 16:42
  1.    1868 XP
    elazzja's avatar

    De serie is redelijk uitgemolken. Ik vind dat ze zeker 2-3 jaar de tijd moeten nemen om een gigantische Lord of the rings te maken. Zeker 20 uur singleplayer en misschien in een open wereld met een goede multiplayer.

  2.    329 XP
    arnoud1997's avatar

    @ elazzja helemaal mee eens 😀