L.A. Noire is de nieuwste game van ontwikkelaar en uitgever Rockstar Games, onder andere bekend van de Grand Theft Auto serie en de prachtige western: Red Dead Redemption. L.A. Noire speelt zich af in Los Angeles en jij bent een detective die moorden moet op gaan lossen.

Rockstar heeft ons een poosje geleden laten weten dat de game geen multiplayer zal hebben. Dit is nog steeds niet het geval, maar uit de meest recente trailer van de game blijkt dat de game wel degelijk een online functie heeft. Zo kun je onderin het logboek van je hoofdpersonage een stukje tekst zien die gaat over de ‘Social Club’ en dat hiervoor een internet connectie is vereist. De Social Club kennen we natuurlijk nog uit GTA en Red Dead Redemption, maar deze zal in deze game zijn eigen functie hebben. Zo staat er bij ‘Ask the Community’, een feature die dus alleen is te gebruiken via het internet.

Zodra we meer weten over wat deze functie inhoud, laten we het jullie gelijk weten. Tot dan zul je het moeten doen met de screenshot hieronder. De game is beschikbaar vanaf 20 mei.

UPDATE – In de tussentijd heeft Rockstar een response gegeven:

“The game will then provide statistics for all online players that have asked that question”

Als je dus vastzit kan je hiermee de hulp vragen van de online community.