Ook Metal Gear Solid: Rising draait beter op de PlayStation 3

Een paar dagen geleden hebben we jullie vol trots kunnen melden dat de PlayStation 3 versie van Battlefield 3 momenteel een voorsprong heeft op de Xbox 360 versie. Dit is natuurlijk goed nieuws voor ons, omdat ondanks de krachtige kwaliteit van de PlayStation 3 deze vaak benadeelt wordt qua graphics.

Vandaag kunnen we jullie dan ook melden dat Shigenobu Matsuyama van ontwikkelaar Kojima Productions heeft gemeld dat Metal Gear Solid: Rising het best zal draaien op de PlayStation 3. Deze game gaat zelfs nog een stapje verder en volgens de ontwikkelaar zou het zelfs de PC versie overmeesteren.

We all versions of the game with great care and effort build. But hardware constraints we are sometimes annoying. But the problem we have in the PS3 console and power top the console allows us to make our best game.So it is natural that the PS3 version is better than the other two versions.

Dit zien wij natuurlijk als geweldig zien en misschien hebben we dan eindelijk een revolutionair punt bereikt waarmee we de rest achter ons laten. De game heeft nog geen releasedatum, maar volgend jaar zou de game in de winkelschappen moeten liggen.

Boxshot Metal Gear Rising: Revengeance

Metal Gear Rising: Revengeance

Releasedatum:
22-02-2013
Genre:
Hack 'n Slash
Uitgever:
Konami
Ontwikkelaar:
 1.    1860 XP
  elazzja's avatar

  2007-2008 was de X360 versie van multiplatform games beter. In 2009-2010 ongeveer gelijk. 2011-2012 is weer beter op PS3.

  Maar grote verschillen gaan we denk ik niet echt zien. Tenzij er grote framerate/resolutie verschillen inzitten.

 2.    561 XP
  Heavenly Gun's avatar

  Het zal allemaal wel ik wil het eerst zien dan geloven.

 3.    428 XP
  Djives's avatar

  Duh

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  @Heavenly Gun: Ja idd, na crysis geloof ik het niet echt meer.

 5. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @Myx:

  Is crysis zo slecht dan?

 6.    1860 XP
  elazzja's avatar

  Crysis is nog niet eens uit op ps3 en ze beginnen al te zeuren. De pc versie demo of illegale full game is DX9. Dus dan kun je de game niet eens op een goede graphics spelen.

  Ik speel met een snelle framerate zonder lag op hardcore. Je kan kiezen uit 3 standaard instellingen en de resolutie. Bij elke standaardinstelling nauwelijks verschil en ik zie ook geen verschil als ik speel op 720p/1080p/1440p, maar het is een demo.

  De game gaat het grafisch op pc op release helemaal maken als we de instellingen op DX11 kunnen zetten met tesselation, PhysX enzo.

  Op ps3/x360 moeten we gewoon wachten tot release om te vergelijken.