Met de release van Watch Dogs: Legion vandaag heeft Ubisoft een leuk pakket met goodies beschikbaar gesteld om hier op PSX-Sense weg te geven. Ubisoft heeft altijd leuke goodies voor hun nieuwe games en dat is deze keer niet anders. Het pakket dat je kunt winnen bestaat uit het volgende:

 • 1 Watch Dogs: Legion shirt in maat L
 • 1 Ubisoft Hero (DedSec Coronet King of Hearts)
 • 1 Watch Dogs: Legion paraplu
 • 1 Watch Dogs: Legion steelbook
 • 1 Watch Dogs: Legion vlag
 • 1 Watch Dogs: Legion sleutelhanger
 • 5 papieren varkensmaskers

Wil jij dit mooie pakket winnen? Dat kan! Om kans te maken op dit goodiepakket zul je de onderstaande twee vragen moeten beantwoorden.

Vraag 1: Wie is Mary Kelley in Watch Dogs: Legion?
Vraag 2: Tegen wie moet je het in de game opnemen?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in volgens de onderstaande stappen en zet voor het gemak ook je adresgegevens er even bij, dan kunnen we de verzending snel regelen mocht je als winnaar uit de bus komen.

Meer weten over Watch Dogs: Legion? Check dan hier onze review.

Hoe kan ik meedoen?

 1. Stuur een e-mail naar [email protected].
 2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Watch Dogs: Legion'
 3. Geef duidelijk je inzending aan.
 4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 6 november 2020. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.