Het is weer tijd voor een nieuwe budgetzondag. Voor de mensen in het zuiden is de vakantie nu pas aangebroken, maar je moet natuurlijk wel iets hebben om de vakantie mee door te brengen. Daarom hebben wij voor jou hieronder vier leuke games opgezocht. Dit allemaal voor een zachte prijs.

MX vs. ATV Reflex

MX vs ATV – Reflex biedt een indrukwekkend aantal off-road beesten aan. Van MX bikes en ATV’s tot Super Buggies en Trucks, je zal elk van deze moddervreters moeten temmen alvorens je de kampioen der kampioenen bent. Tijdens je carrière moet je nieuwe onderdelen aanschaffen en je voertuigen verbeteren. Elke overwinning betekent nieuwe onderdelen en upgrades voor je volgende overwinning. Je kan natuurlijk ook elk machine fijn tunen, tweaken en aanpassen naar jouw smaak. Jij bent in controle!

Prijs: €15,42
Verzendkosten: €1,25
Link: The Hut
PayPal: Ja

DJ Hero incl. Turntable

In DJ Hero kruipt de speler achter een draaitafel en moet hij verschillende nummers aan elkaar mixen. Leer mixen, scratchen en samplen en wordt een top-DJ. Bezoek de meest uiteenlopende locaties. Van kleine venues tot grote concerten in stadia, het hoort allemaal bij het werk van een top-DJ. Mix tunes van vele verschillende genres als pop, rock, hiphop, dance en electro en verover de harten van muziekfans wereldwijd.

De bijgeleverde draaitafel is uitgerust met drie verschillende gekleurde knoppen en door deze op het juiste moment in te drukken met de correcte beweging, gooi je er de beste beats uit. Een tweede DJ kan inspringen om met je te battlen of samen een epische mix neer te zetten. Mocht je een vriend bij je hebben met een Guitar Hero-gitaar, dan kunnen jullie samen muziek maken. Heb je ook nog een microfoon, dan kan een derde speler er een vocale begeleiding overheen gooien. Let wel op dat de levertijd bij deze website aardig lang is.

Prijs: €29,99
Verzendkosten: €6,-
Link: SelectGames
iDEAL: Ja

Dead Rising 2

In Dead Rising 2 maakt de speler kennis met Chuck Greene. Chuck is een gewone jongen, met een voorliefde van motoren. Op een dag komt hij in Fortune City terecht, een gokstad die is gebaseerd op Las Vegas. In de stad doet hij mee in de tv-show “Terror is Reality” waarin het de bedoeling is om zoveel mogelijk zombies af te slachten. Zijn dochter is gebeten door een zombie en heeft een anti-drug nodig die via de tv-show te verdienen is.

Er staan veel verschillende wapens tot zijn beschikking, die te vinden zijn in de omgeving. Denk daarbij aan een kassa om het hoofd van de zombie in te slaan, een roulettetafel, een honkbalknuppel, een machinegeweer, maar ook de exotischere wapens zoals een elandsgewei die Chuck op zijn hoofd kan zetten en een motor met kettingzagen aan het stuur. Ook kunnen er verschillende objecten aan elkaar verbonden worden om de meest brute eigengemaakte wapens te gebruiken.

Prijs: €26,34
Verzendkosten: €2,50
Link: MyMemory
PayPal: Ja

Castlevania: Lords of Shadow

De wereld staat op de rand van de afgrond. De alliantie tussen de aarde en de hemel wordt bedreigd door een nieuwe duistere kracht, die door het leven gaat als Lords of Shadow. Het gevolg van deze kracht is dat overal demonen en monsters opduiken. De speler kruipt in de huid van Gabriel, die onderdeel uitmaakt van de Brotherhood of Light. Dit is een groep elite ridders die hebben gezworen de onschuldigen te beschermen tegen duistere krachten.

Daarnaast heeft Gabriel nog een persoonlijke reden om af te rekenen met Lords of Shadow: wraak. Zijn vrouw is vermoord en haar ziel zit gevangen tussen deze en de volgende wereld. Zij probeert Gabriel bij zijn queeste te helpen om zo voor eens en altijd rust te vinden. Tijdens dat avontuur krijgt hij te maken met veel vijanden, die hij kan afmaken met zijn speciale Combat Cross.

Prijs: €23,99
Verzendkosten: €3,40
Link: Gameplay.co.uk
PayPal: Nee
Goedkoopste plek met iDEAL: 4evergames €31,50

Blur

‘Blur’ is geen game waarin je rustig rondjes rijdt. In ‘Blur’ draait het namelijk om actie en spektakel. Laat je overdonderen door de opwindende actie met 20 coureurs die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: als eerste de finish bereiken. Ga de strijd aan met je concurrenten en aarzel niet om hun wagens een flinke beuk te geven! Voer je snelheid op en verzamel coole power-ups, waaronder de mogelijkheid om andere auto’s op te blazen.

In ‘Blur’ kruip je achter het stuur van bestaande raceauto’s en moet de confrontatie aangaan met de andere racers in de strijd om de koppositie. In Blur zal je scheuren over realistische wegen in echte steden, van Los Angeles en San Francisco tot de straten van het Britse Hackney en de verraderlijke steegjes van Barcelona.

Prijs: €22,59
Verzendkosten: Gratis
Link: Play.com
PayPal: Nee
Goedkoopste plek met iDEAL: Gamesshoppen€23,-