Zoals je vast en zeker zult weten hebben wij op PSX-Sense elke week een Budgetzondag en een Woensdag themadag. In budgetzondag zetten wij voor jullie enkele vette games op een rijtje, die je kunt aanschaffen voor een zacht prijsje. Elke woensdag hebben wij woensdag themadag waarin we vijf vette thema’s voor je hebben die je kunt downloaden.

Echter groeit PSX-Sense nu en willen we jullie members meer betrekken bij de site. Je kunt hierbij denken aan een ideetje voor het forum, een special, blog of een handige tip. Hetgeen wat wij van PSX-Sense het liefst zien, zijn ideeën voor een reeks terugkerende wekelijkse specials zoals woensdag themadag en budgetzondag.

Heb je een idee? Laat jouw idee dan achter in een comment met een korte, maar krachtige toelichting. Wij zullen al jullie ideeën natuurlijk doorlezen en ongeveer een week later zullen wij de beste ideeën op een rijtje zetten. Dit doen we door middel van een poll, waarin jullie kunnen stemmen voor het idee die jullie het liefst zien verschijnen op PSX-Sense.