Zeer binnenkort nieuwe White Knight Chronicles voor PS3 en PSP

Het is al een zeer lange tijd geleden dat we nog eens iets hebben gehoord over het vervolg van de exclusieve PlayStation RPG serie, White Knight Chronicles. Nu heeft de SCEE Product Manager, Ross Alexander enkele nieuwe details vrijgegeven rond het langverwachte vervolg op White Knight Chronicles voor de PlayStation 3 en prequel de PlayStation Portable.

LEVEL-5 Inc. komt zeer binnenkort met het langverwachte vervolg van de eerste White Knight Chronicles op de PlayStation 3. White Knight Chronicles II gaat verder waar deel één eindigde samen met een volledig nieuw combat systeem. Natuurlijk kan je nog steeds met maar liefst 6 vrienden online in coop om zo samen coop quests te gaan voltooien. Ook zal het Georama systeem terugkeren, wat je instaat stelt om online je eigen stad te maken.

Voor het eerst komt ook de White Knight Chronicles serie naar de PlayStation Portable. Er komt namelijk een speciaal deel naar de PSP genaamd White Knight Chronicles: Origins, dit deel zal zich 10 duizend jaar voor het eerste deel afspelen. De campaign zal zo’n 30 uur duren en zal je ook met maar liefst vier vrienden kunnen spelen. Tevens zal je ook verschillende quests en avatars met je vrienden online kunnen delen.

Ross Alexander liet tevens ook weten dat beide titels zullen verschijnen in mei, op een exacte datum zullen we nog heel even moeten wachten.

Boxshot White Knight Chronicles II

White Knight Chronicles II

Releasedatum:
08-06-2011
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
Een aantal PS3 en PS Vita games van Sony gaan offline
Gepubliceerd op 6 jun, 2013 om 16:06
Sony sluit binnenkort de White Knight Chronicles servers
Gepubliceerd op 21 mrt, 2013 om 10:40
Man spendeert 8.000 uur aan White Knight Chronicles
Gepubliceerd op 9 dec, 2011 om 12:19
Launch trailers van White Knight Chronicles II én Origins
Gepubliceerd op 1 jun, 2011 om 16:01
 1.    283 XP
  Alycan's avatar

  30 uur campaign? Hoeveel grinden en kleine wissewasjes zijn dat wel niet?

  Mag hopen dat het dan ook echt een volwaardige campaign wordt en geen grinden anders moeten ze nodig terug naar de tekentafel. Maar goed we zullen zien.

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ben benieuwd hoe het eruit gaat zien op de psp.

 3.    1860 XP
  elazzja's avatar

  @Alycan: Als je deel 1 niet hebt gespeeld dan zit die er bij in(2 games voor de prijs van 1). En ik denk dat het een dikke 25 uur story is voor beide delen apart. Zeker 50-60 uur spelplezier