DiRT 5 is sinds gisteren verkrijgbaar voor onder andere de PlayStation 4 en in onze review kun je lezen dat de game ons best wel beviel. In samenwerking met Codemasters hebben we bovendien een leuke actie, want we mogen de game maar liefst drie keer weggeven voor de PlayStation 4.

Dat is natuurlijk goed nieuws, maar daar stopt het niet. DiRT 5 is namelijk een van de games die een gratis upgrade krijgt naar de PlayStation 5 zodra de console en de PS5-versie beschikbaar is, dus in feite kun je nu al je eerste PS5-game scoren. Prachtig, nietwaar?

We geven deze game natuurlijk niet zomaar weg, want om kans te maken op een van de drie exemplaren dien je de onderstaande drie vragen te beantwoorden.

Vraag 1: Hoe heet je rivaal in de carrière modus?
Vraag 2: Wie spreekt zijn rol in?
Vraag 3: Welke disciplines zijn er in DiRT 5 aanwezig (noem er minimaal 3)?

Weet jij de antwoorden? Dan kan je die insturen via de onderstaande stappen. Als je ertoe bereid bent kun je ook gelijk je adresgegevens meesturen, dit voor het geval je de winnaar bent. Dan kunnen we de game snel naar je opsturen, na afloop zullen we je informatie vernietigen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'DiRT 5'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Codemasters zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 14 november 2020. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Codemasters.