Eerste details over de inFamous 2 beta

Enkele weken geleden konden we jullie het zeer onverwachte nieuws vertellen dat je in inFamous 2 je eigen missies zal kunnen maken en vervolgens ook online gaat kunnen zetten. Natuurlijk hoort bij zo’n mode natuurlijk ook een beta en hiervan hebben we vandaag enkele nieuwe details.

Allereerst zal ik beginnen met het addertje onder het gras, de beta zal namelijk enkel toegankelijk zijn voor slechts enkele PlayStation Plus members. Je zal dus niet de beta zo op de store kunnen downloaden, je moet eerst PlayStation Plus member worden, en binnen enkele weken wordt dan op de PlayStation Blog bekend gemaakt wat de PlayStation Plus members dan moeten doen voor aan de beta te geraken.

Tevens werd ook bekend gemaakt dat deze beta zal verschijnen (dus enkel voor de PlayStation Plus gebruikers) op 12 april, en er zal een wedstrijd aan de gang gaan tijdens de beta. De volgens Sucker Punch drie beste missies zullen automatisch in de game zitten bij de user-generated-creations levels.

inFamous 2 verschijnt op 7 juni in Amerika, in Europa zal deze ook rond deze tijd verschijnen. Over verdere details in verband met de beta zullen we nog heel even moeten wachten.

Boxshot inFAMOUS 2

inFAMOUS 2

Releasedatum:
08-06-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
God of War en inFamous Dual Packs duiken op
Gepubliceerd op 2 jul, 2012 om 14:04
InFamous: Festival of Blood volgende week in de PS Store
Gepubliceerd op 22 okt, 2011 om 04:05
Koop InFamous 2, of is het Gears Of War 3?
Gepubliceerd op 4 okt, 2011 om 21:38
InFamous 2 DLC genaamd Festival Of Blood krijgt releasedatum
Gepubliceerd op 15 sep, 2011 om 21:54
 1.    267 XP
  Emile's avatar

  Niiiice 🙂
  PS+ Wordt met de dag beter 🙂

 2. Anoniem -   
  Nick's avatar

  @Emile: Hmm, niet mee eens. Het enigste wat PS+ gedaan heeft is de normale playstation gebruikers beperkingen gegeven. Voor playstation + waren er ook al beta’s en kwamen er ook updates met nieuwe features. Toen waren nieuwe demo’s gewoon voor iedereen toegankelijk. Of misschien ben ik wel gewoon pissed dat ik het extra geld niet kan missen om de beta van infamous 2 te spelen:(…. Misschien een beetje van beide.

 3.    321 XP
  Gangstha95's avatar

  Ach ik heb nog een jaar PSN+ lopen tot juli dus ik ga het zeker proberen!