Enkele weken geleden konden we jullie het zeer onverwachte nieuws vertellen dat je in inFamous 2 je eigen missies zal kunnen maken en vervolgens ook online gaat kunnen zetten. Natuurlijk hoort bij zo’n mode natuurlijk ook een beta en hiervan hebben we vandaag enkele nieuwe details.

Allereerst zal ik beginnen met het addertje onder het gras, de beta zal namelijk enkel toegankelijk zijn voor slechts enkele PlayStation Plus members. Je zal dus niet de beta zo op de store kunnen downloaden, je moet eerst PlayStation Plus member worden, en binnen enkele weken wordt dan op de PlayStation Blog bekend gemaakt wat de PlayStation Plus members dan moeten doen voor aan de beta te geraken.

Tevens werd ook bekend gemaakt dat deze beta zal verschijnen (dus enkel voor de PlayStation Plus gebruikers) op 12 april, en er zal een wedstrijd aan de gang gaan tijdens de beta. De volgens Sucker Punch drie beste missies zullen automatisch in de game zitten bij de user-generated-creations levels.

inFamous 2 verschijnt op 7 juni in Amerika, in Europa zal deze ook rond deze tijd verschijnen. Over verdere details in verband met de beta zullen we nog heel even moeten wachten.