Sony Ericsson Spanje bevestigt prijs Xperia Play en releasedate

Zoals jullie weten komt Sony Ericsson binnenkort met een zogenaamde “PlayStation Phone”, de telefoon gaat over de toonbank als de Xperia Play. Om onduidelijkheid te voorkomen heeft Sony Ericsson Spanje twee belangrijke punten bevestigt, namelijk de prijs en de verschijningsdatum.

In Spanje moet de Xperia Play uitkomen op 1 april voor 650 euro, dat is zonder abonnement, sim-lock enzovoorts. Ook wij kunnen de telefoon waarschijnlijk rond 31 maart/1 april verwachten, voor een vergelijkbaar prijskaartje. Sony Ericsson heeft overigens in diverse landen deals gesloten met providers, zo is in Spanje van 1 tot en met 16 april het witte model alleen verkrijgbaar bij Vodafone.

 1.    143 XP
  polopolo's avatar

  Ik ruik dat dit een flop wordt… 🙁

 2.    2 XP
  robbydw's avatar

  @polopolo:
  NIet per definitie. Draait er een eigen Sony OS op of is het een gepimpte versie van Android? In het laatste geval is het design en de beschikbare games een leuke add-on op dat wat er al in de markt is en kan het best nog wel eens wat worden. Mobile gaming heeft tenslotte de toekomst. Wat de prijs betreft: grote kans dat het toestel met een beetje abonnement nagenoeg gratis is.

 3.    310 XP
  killbilspier's avatar

  @robbydw: man man man stop met zeggen dat je mobiel gratis is, want je betaald er dik geld voor hoor. die 30 euro per maand dekken niet alleen de kosten voor een mobiele dienst hoor! ze dekken voor het grootste gedeelde de telefoon zelf. waarom is het niet gewoon andersom? je betaald 650 euro voor je mobiel en je mag gratis bellen voor een jaar, dat zou veel voordeliger zijn.

 4. Anoniem -   
  Murello's avatar

  @killbil neee man dan verdienen ze toch geen geld, daar gaat het iedereen om. je kan het beste de telefoon los halen en dan een simonly abbonement van 3 eu ofzo erbij heb je nog meer minuten en smsjes dan een abbonement

 5. Anoniem -   
  Adin's avatar

  @Murello:

  ja zo doe ik het ook altijd veel voordeliger 😀

 6. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  Je kan een los toestel kopen en een sim only abo halen, maar dit scheelt maar een paar tientjes als je toestel met abo haalt.