Assassin’s Creed: Valhalla is sinds vandaag verkrijgbaar en om deze release te vieren hebben we in samenwerking met Ubisoft een leuke actie. We mogen namelijk een mooi goodiepakket weggeven met daarin allerlei leuke items.

Het pakket van Assassin’s Creed: Valhalla bestaat uit het volgende:

  • Assassin’s Creed: Valhalla steelbook
  • Assassin’s Creed Valhalla A1 poster (2x)
  • Hidden blade figurine
  • Wooden Eivor figurine

Toffe goodies niet? Om kans te maken op dit pakket dien je de onderstaande twee vragen te beantwoorden.

Vraag 1: In welk jaar reist Eivor naar Engeland?
Vraag 2: Hoe heet de oudere broer van Eivor?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen en wie weet sturen we je binnenkort dit mooie pakket toe. Meer weten over Assassin’s Creed: Valhalla? Check dan zeker even onze review, die kan je hier vinden.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Valhalla'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 17 november 2020. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.