Deze week nieuwe details over Mass Effect 3

Sinds twee maanden ligt dan eindelijk de PlayStation 3 versie van het tweede deel van de zeer bekende RPG serie, Mass Effect in de winkelrekken. Enkele maanden geleden werd ook Mass Effect 3 aangekondigd op de VGA, maar sindsdien hebben we niets meer van de game gehoord.

Hoewel we al lange tijd niets meer over Mass Effect 3 hebben gehoord krijgen we volgens EA op 18 maart eindelijk weer nieuwe details over dit derde deel in de Mass Effect serie. Op Game Expo in Bratislava zal EA deze nieuwe details bekend maken, waarover de info zal gaan weten we voorlopig nog totaal niet maar wij zijn in ieder geval zeer benieuwd. Het enige wat we voorlopig te zien hebben gekregen over de game is onderstaande trailer, welke voor het eerst getoond werd op de VGA in december vorig jaar.

Mass Effect 3 wordt eind dit jaar bij ons in de winkelrekken verwacht, en hou zeker en vast PSX-Sense vrijdag zeker in de gaten in verband met de nieuwe details over Mass Effect 3.

Boxshot Mass Effect 3

Mass Effect 3

Releasedatum:
09-03-2012
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
EA
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    143 XP
  polopolo's avatar

  Mooi! Ik ben fan van de Mass Effect serie sinds deel 1. 🙂

 2.    244 XP
  oOMorfieusOo's avatar

  Prachtige trailer. Doet me toch wel een beetje denken aan de Crysis 2 trailer! Jammer dat Mass Effect 1 nooit voor de PS3 is uitgekomen! Ik overweeg nu wel om Mass Effect 2 te gaan kopen binnenkort ^^

 3. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  goede game is Mass Effect maar ik mis Splitscreen Co-Op jammer ik hoop dat Mass Effect 3 wel Co-Op krijgt

BioWare komt met statistieken van Mass Effect 3
Nieuwe trailer van Mass Effect 3´s Citadel DLC verschenen
Nieuwe Mass Effect 3 verhaal DLC is om te janken
Mass Effect 3: Omega krijgt een launch trailer