Op 3 december verschijnt een van de laatste grote releases van het jaar en dat is Immortals: Fenyx Rising. Deze game van Ubisoft belooft een leuke actie platformer voor te schotelen, gezien de game een erg goede indruk wist achter te laten in onze hands-on previews.

Dit avontuur op zichzelf zal uitgebreid genoeg zijn om je een langere tijd mee te vermaken, maar na de release is het nog niet met de titel gedaan. Ubisoft is namelijk van plan om meerdere uitbreidingen uit te brengen en daar hebben ze nu de eerste details van gedeeld.

Bij aanschaf van de Season Pass mogen spelers rekenen op drie uitbreidingen en een exclusieve missie. Hieronder de drie uitbreidingen met beschrijving.

  • Een Nieuwe God: Fenyx begint aan een nieuw avontuur dat zich afspeelt in Olympos Palace, de thuisbasis van de goden. Spelers moeten de Trial of the Olympians overwinnen om dichter bij het Griekse Pantheon te komen. Tijdens deze reis dompelen spelers zich onder in prachtige en uitdagende kluizen die door de goden zijn gebouwd.
  • Mythen Van Het Oostelijke Rijk: De tweede uitbreiding voert spelers weg van de Griekse wereld om de Chinese mythologie te ontdekken en introduceert hierbij de nieuwe held Ku, die op reis gaat om stervelingen te redden in een nieuw, betoverend landschap aan de grens van hemel en aarde. Spelers moeten Ku’s unieke vechtstijl en vaardigheden, geïnspireerd door Chinese vechtsporten, beheersen om nieuwe vijanden en monsters uit de Chinese mythologie te verslaan.
  • De Verloren Goden: De derde en laatste uitbreiding bevat nieuwe gameplayelementen en een nieuwe heldin genaamd Ash. Deze uitbreiding speelt zich af op een nieuw, mysterieus eiland waar spelers regio’s verkennen die zijn geïnspireerd door deze verloren goden, om het evenwicht op aarde te herstellen.

De Season Pass zal los verkrijgbaar zijn, maar zit ook inbegrepen bij de duurdere Gold Edition van de game.