Sony krijgt toegang tot Geohot’s Paypal account

Er lijkt geen einde te komen aan de strijd tussen de hackers van de Playstation 3 en Sony, want Sony krijgt met toestemming van de gerechtshof in San Francisco toegang op Geohot’s Paypal account.

Volgens Sony heeft Geohot donaties aangenomen van mensen die hem steunen voor het hacken van de Playstation 3, maar Geohot spreekt Sony tegen. Om het te onderzoeken heeft Sony toegang gekregen tot de PayPal account van [email protected] Geohot heeft wel gevraagd om donaties te sturen toen Sony bekendmaakte dat Geohot wordt aangeklaagd, maar dat is iets waar Geohot recht op heeft. Sony krijgt alle transacties te zien van Geohot van 1 januari 2009 tot en met 1 februari 2011.

PayPal is een bekende service dat vooral gebruikt wordt door webshops om veilig te betalen via internet zonder creditcard of bankgegevens te verzenden aan vreemden mensen. PayPal is opgericht in 1998 en is sindsdien een bekende naam op het internet. In Nederland zijn er inmiddels meer dan één miljoen gebruikers. Met PayPal kan je ook geld doorsturen naar elkaar voor tweedehands spullen maar dus ook donaties geven aan mensen.

 1.    244 XP
  oOMorfieusOo's avatar

  Ik had liever een plaatje gezien van PayPal dan die rotkop van GeoHot..

 2.    571 XP
  r03n_d's avatar

  Belachelijk. Slaat nergens op.

 3. Anoniem -   
  ….'s avatar

  Sony jat al z’n geld maar kan die niet meer hacken. 😉

 4.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ola die voor je

 5.    177 XP
  ideklein17's avatar

  terecht.

 6.    118 XP
  nWo_CyBerMaNiaC's avatar

  ze gaan tot op het bot

 7.    228 XP
  Obvious's avatar

  Wat zielig van Sony. Sony probeerd hem tegen te werken, maar weet nog steeds niet dat ze alles van hem kunnen afnemen…behalve zijn kennis. Tegen het laatste is Sony het zwakst. Dus wie wint? HACKER FOR THE WIN!

 8.    228 XP
  Obvious's avatar

  Wat zielig van Sony. Sony probeerd hem tegen te werken, maar weet nog steeds niet dat ze alles van hem kunnen afnemen…behalve zijn kennis. Tegen het laatste is Sony het zwakst. Dus wie wint? HACKER FOR THE WIN!

 9.    488 XP
  tigertijger's avatar

  ze zoeken nog allemaal excuses om een schade claim te maken bij geohot als bedrijf vind ik dat persoonlijk niet vreemd.

  maar ik heb ook een zwaar vermoeden dat na deze rechtzaak. die geohot meteen een baan heeft of bij sony of bij Microsoft. om anti hack software te maken want waarschijnlijk als het hem lukt een ps3 te kraken kan die het ook vast wel voorkomen en daar betalen die bedrijven groot geld voor.

  nou hoe dan ook het is kut voor die GeoHot. maar uhm hij heeft het er zelf naar gemaakt (A)

 10.    120 XP
  vgamer's avatar

  Ben benieuwd hoe ze gaan ontdekken of iemand Geohot ‘betaalde’ om de ps3 te hacken. Het zou net zo goed voor zijn iphone zaak kunnen zijn of totaal iets anders.

 11.    4537 XP
  ps3dennis's avatar

  @Obvious:
  maar weet nog steeds niet dat ze alles van hem kunnen afnemen…behalve zijn kennis.

  LOL hoge voltage shock! therapy 😉

 12.    253 XP
  Xenopredator's avatar

  Hij kan net zo goed gelijk van de flat afspringen…:P

 13.    6677 XP
  Myx's avatar

  Kanie nog een rap schrijven.