Er lijkt geen einde te komen aan de strijd tussen de hackers van de Playstation 3 en Sony, want Sony krijgt met toestemming van de gerechtshof in San Francisco toegang op Geohot’s Paypal account.

Volgens Sony heeft Geohot donaties aangenomen van mensen die hem steunen voor het hacken van de Playstation 3, maar Geohot spreekt Sony tegen. Om het te onderzoeken heeft Sony toegang gekregen tot de PayPal account van [email protected] Geohot heeft wel gevraagd om donaties te sturen toen Sony bekendmaakte dat Geohot wordt aangeklaagd, maar dat is iets waar Geohot recht op heeft. Sony krijgt alle transacties te zien van Geohot van 1 januari 2009 tot en met 1 februari 2011.

PayPal is een bekende service dat vooral gebruikt wordt door webshops om veilig te betalen via internet zonder creditcard of bankgegevens te verzenden aan vreemden mensen. PayPal is opgericht in 1998 en is sindsdien een bekende naam op het internet. In Nederland zijn er inmiddels meer dan één miljoen gebruikers. Met PayPal kan je ook geld doorsturen naar elkaar voor tweedehands spullen maar dus ook donaties geven aan mensen.