THQ op de hoogte van Homefront problemen

Homefront is een de nieuwe First Person Shooter van THQ, deze game is sinds 15 maart verkrijgbaar en doet het redelijk netjes in de verkoopcijfers. Wie de game in huis heeft gehaald en de multiplayer heeft uitgeprobeerd heeft wellicht al last gehad van de problemen.

Een heleboel mensen hebben namelijk last van freezes en zo heeft de Xbox 360 versie ook zijn probleempjes. Ontwikkelaar Kaos Studios heeft op het officiële Homefront forum laten weten dat ze op de hoogte zijn van de problemen. Kaos Studios doet hun best om zo snel mogelijk deze problemen te patchen, nog even geduld dus!

Hey guys, I’m looking into the reports of PS3 freezing issues and will provide an update once I’ve spoken with all the teams. Will need a bit of time, but in the interim – thanks a lot for your patience!

Boxshot Homefront

Homefront

Releasedatum:
18-03-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
THQ
Ontwikkelaar:
Dat THQ het opnam tegen Call of Duty met Homefront was een domme zet
Gepubliceerd op 13 jul, 2012 om 20:59
Ultimate edition van Homefront aangekondigd
Gepubliceerd op 22 feb, 2012 om 17:48
Homefront 2 wordt ontwikkelt door Crytek
Gepubliceerd op 20 sep, 2011 om 14:49
Homefront
Screenshots: Homefront
Gepubliceerd op 8 aug, 2011 om 02:21
 1.    486 XP
  distefano's avatar

  wat is dat tegenwoordig toch met die freezes ? de eerste keer dat ik freezes had was met black ops en nu hebben blijkbaar meer games er last van

 2.    244 XP
  oOMorfieusOo's avatar

  @distefano: Klopt, ik ook. Bij mij begon het eigenlijk voornamelijk met MW2, daarna BO, en vervolgens Killzone 3. Lastig probleem.

 3.    584 XP
  tovenaar's avatar

  dit bericht is al dagen bekend….. er is zelfs vandaag een patch live gegaan, nu te downloaden.

 4.    844 XP
  thom430's avatar

  Is THQ ook op de hoogte dat het een baggergame is?

 5.    549 XP
  Tjoe's avatar

  De patch heeft de freezes niet verholpen helaas.
  De lobby heeft freezes in mijn geval.

 6.    117 XP
  Four-Roses's avatar

  De single player lang en breed uitgespeeld,kheb er van genoten! Wel een beetje aan de korte kant idd….
  De mp krijg ik nog niet echt onder de knie,heb er ook nog een beetje gemengde gevoelens over.kan ook bevestigen dat de patch bij mij niet alle problemen heeft verholpen,kan iemand mij misschien vertellen wat die patch precies in heeft gehouden?? Ohja wat ik nog ff kwijt wil over de mp is dat er behoorlijk wat gasten de “high ground” opzoeken om daarvan lekker te posten met hun sniper gun,kijk daarvoor uit en verplaats jezelf zo tactisch mogenlijk rond rennen als een rambo get’s you killed lol… Sneak up the enemy and give them hell is dan ook mijn advies…. Over het algeheel genomen kan ik het geen miskoop noemen… Het is nou eenmaal geen cod of battle field shooter maar een mix daarvan,is mijn mening….
  Dusss, dat wilde ik ff delen met jullie…
  Grtz… See you at the warzone where ever 😉