Sony maakt doneren aan Japan met PSN tegoed mogelijk

Zoals de meeste mensen al zullen weten is Sony een Japans bedrijf, ook de meeste fabrieken van Sony zitten daar. Sony doet er dan ook alles aan om de slachtoffers van de enorme tsunami te helpen, en bied ook PlayStation gamers de mogelijkheid te helpen.

Vanaf vanavond is het mogelijk geld te doneren via de PlayStation Store. Je kan kiezen uit de volgende bedragen: €2, €5, €10 of €20. Alle donaties gaan naar het Britse Rode Kruis en worden gebruikt voor hulp in Japan. Als dank krijg je na het doneren een gratis PlayStation 3 thema, het Sunrise Blossom thema.

Doneren doe je door te klikken op de Japan banner in de PlayStation Store.

 1.    143 XP
  polopolo's avatar

  En zo ziet de thema er uit. 🙂 http://www.psx-sense.nl/plaatjes_2011/img_4d83cec6cd0ac.jpg

  Veel sterkte trouwens voor alle slachtoffers in Japan. Goed dat Sony deze actie doet, ben best bereid een bedrag van mijn PSN portemonnee te geven aan de rode kruis. =)

 2.    1919 XP
  ddvos's avatar

  ik heb ook al site’s gezien waar je geld kan geven aan Japan. Ik twijfel alleen altijd bij dit soort acties of het meeste geld ook echt aan komt

 3.    584 XP
  tovenaar's avatar

  laat ze een dikke krijgen.. dacht dat japan een goed welvarend land was. hebben ons geld helemaal niet nodig. tegenwoordig denken mensen dat ze overal een inzameling actie voor moeten beginnen, totale onzin… zie ons al geld krijgen uit japan omdat wij hier een watersnoodramp hebben.. hahaha NOT.

  van mij krijgen ze geen cent. de situatie in japan moet genoegen nemen met mijn berouw, zoiets wens je natuurlijk niemand toe.
  wat ander doet is zijn keuze.

 4.    181 XP
  Abel's avatar

  @tovenaar: Mijn god, de schade gaat hier wel om MILJARDEN.

 5.    584 XP
  tovenaar's avatar

  @Abel: ik heb 2x toe geld gegeven aan giro 555 voor haiti, wanneer je hoort hoeveel geld dat daarvan nog op het schap ligt dan krap jij jezelf wel even achter het oor hoor.. en daar doe je het voor.

  betaal ik liever zoals nu maandelijks een paar euro aan de IFAW en KIKA. heeft niets met japan te maken maar bestrijding van kinderkanker heeft bij mij toch wel meer prioriteit..

 6. Anoniem -   
  Tevfik's avatar

  @ tovernaar

  soow wat ben jy hart-loos

 7.    561 XP
  Heavenly Gun's avatar

  Haha lol.

  Ontopic: Ik vind dit erg goed van sony arme japan het gaat helemaal fout in de wereld 🙁

 8. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @tovenaar:
  jij bent de meest grootste loser ever !!!
  vuile graf egoist…

 9.    35 XP
  Fukijama's avatar

  fok die kut jappen!

 10.    35 XP
  Fukijama's avatar

  @tovenaar: helemaal mee eens!

 11. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @tovenaar
  Ik had het zelf niet beter kunnen zeggen. Klopt helemaal. Al die directeuren van die liefdadigheids instellingen gaan er toch vandoor met het geld. Je kant beter het dicht bij huis zoeken….

 12.    508 XP
  NightHawk's avatar

  mooie actie

 13.    486 XP
  distefano's avatar

  geld geven aan het goede doel is mooi maar het is de laatste tijd toch een beetje TE .
  ik heb geschonken aan haiti , en indie en verschillende hier in belgie , maar zeker niet aan pakistan want dat is iets compleet anders .
  soit , dit gezegd zijnde , de laatste jaren duiken er meer en meer goede doelen op en het lijkt alsof je elke maand wel ergens moet geld geven . de rampen de laatste 2 jaar zijn niet meer te overzien (yes i believe in 2012) , maar nu is het stilletjes aan wel geweest met geld te geven , ik moet zelf ook nog rond komen .
  dus ik heb nu echt een onderscheid gemaakt en geef enkel nog (een beetje) geld aan de landen die ons ook goed gezind zijn , dus ook japan en australie .

 14. Anoniem -   
  Adin's avatar

  je geeft ze 2 euro en ze zien 25 sent daaro zo simpel is het
  ik wil wel 20 euro doneren maar niet op deze manier en ook niet via bellen of zo wil gewoon 20 euro aan iemand daar geven dan weet je zeker dat 20 euro daar terecht komt

 15.    637 XP
  Esromeron's avatar

  5 Euro gegeven.

 16.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  Wat zeuren jullie nou. Je geeft geld of niet. Moet je helemaal zelf weten. Dat betekend niet meteen dat je een harteloos persoon bent. Je doen alsof er iemand een moord heeft gepleegd man. Ieder zo z’n redenen.

  Doneer ik? Nee. Het is erg wat daar is gebeurd, maar om nou met elke ramp, elk goed doel geld te geven.. Sorry.

 17. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  Als je nou eens PSN plus 3 maanden kreeg bij donatie van 20 euro (A)

 18.    4534 XP
  ps3dennis's avatar

  @ddvos:
  30% voor het goede doel en de rest verdwijnt bij iemand anders in zijn broekzak.

 19. Anoniem -   
  JC's avatar

  Je doneert NIET aan Japan…… Maar aan het BRITSE RODE KRUIS